Διαφορετικά φινάλε στο Game of Thrones

H παραγωγή προσπαθεί να θωρακίσει τη σειρά-φαινόμενο από τις διαρροές

Το Game of Thrones έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατών παγκοσμίως και η 8ηκαι τελευταία σεζόν της σειράς φαινόμενο, αναμένεται να είναι και από τις πιο συναρπαστικές. Ωστόσο η παραγωγή παλεύει απέναντι στις διαρροές του σεναρίου και της πλοκής, μάχη που έχασε σχετικά στη σεζόν που τελείωσε το φετινό καλοκαίρι.

Οι υπεύθυνοι του Game of Thrones, μετά τις διαρροές που υπήρχαν για την έβδομη σεζόν, πλέον δεν εμπιστεύονται κανέναν. Για αυτό λοιπόν αποφάσισαν να γυρίσουν πολλά και διαφορετικά φινάλε ώστε να θωρακίσουν το άγνωστο των τελευταίων επεισοδίων.

Σύμφωνα λοιπόν με το The Morning Call, επιβεβαιώθηκε η φήμη που υπήρχε εδώ και καιρό, από τον πρόεδρο προγραμματισμού του HBO, Casey Bloys. Ο Bloys μίλησε σε μία ομάδα μαθητών στο Moravian College, σχολιάζοντας σχετικά: «Γνωρίζω ότι για το τέλος του Game of Thrones, πρόκειται να γυρίσουν πολλές εκδοχές, ώστε να μη γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει. Πρέπει να το κάνει αυτό σε μία σειρά μεγάλης διάρκειας, γιατί όταν γυρίζεις κάτι, ο κόσμος το γνωρίζει. Οπότε, θα γυρίσουν πολλές διαφορετικές εκδοχές ώστε να μην υπάρχει μία πραγματική απόλυτη απάντηση μέχρι το τέλος».

Σχετικά άρθρα