Διάγγελμα από Σώρρα με video!

Απειλεί, «δίνει» τη γυναίκα του και λέει «δεν παραδίνομαι»

Με ένα video21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων που ανέβηκε στo κανάλι του στο Υoutube λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και στη συνέχεια αναρτήθηκε στη σελίδα του στο facebook, ο Αρτέμης Σώρρας, την ώρα που αναζητείται από την ελληνική αστυνομία για να εκτελεστεί το εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, σχολιάζει την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε κάθειρξη οκτώ ετών χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση.

Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ενός «δικαστικού πραξικοπήματος» και στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί: «Το καθεστώς, ειδικά το δικαστικό καθεστώς σήμερα έκανε την πιο βρώμικη δουλειά που μπορούσε να κάνει ποτέ. Έγινε ένα δικαστικό πραξικόπημα. Συνέλληνες, το κεφάλι σας ψηλά, από αυτό να καταλάβετε πόσο άδικο συμβαίνει στη χώρα μας και σε εμένα και σε τόσες δίκες. Εγώ δεν γίνεται να παραδοθώ και δεν παραδόθηκα ποτέ, διότι είμαι Έλληνας Κυρίαρχος Αυτόχθων Ιθαγενής και δεν είμαι της ιδιωτικής εταιρείας Ελληνικής Δημοκρατίας, ούτε του Βερολίνου ούτε της Ουάσιγκτον. Ακόμη και σε Πρεσβείες μπορώ να ζητήσω άσυλο αλλά δεν θα το κάνω. Ούτε πρόκειται να φύγω από τη χώρα, δεν έχω πού να πάω, η πατρίδα μου είναι εδώ, το χώμα των προγόνων μου είναι εδώ, θα κάτσω να πολεμήσω μέχρι το τέλος» λέει στην κάμερα ο Αρτέμης Σώρρας μέσα από ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό, φορώντας μαύρα και καθισμένος σε ένα μαύρο καναπέ.

Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» στέλνει μήνυμα ξεσηκωμού στους απανταχού «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς», ζητώντας τους να συγκεντρωθούν έξω από τη Βουλή σε περίπτωση που ο ίδιος συλληφθεί και οδηγηθεί στη φυλακή, αλλά και να «λιώσουν στις μηνύσεις» δημοσιογράφους, πολιτικούς και αστυνομικούς. Μάλιστα επιρρίπτει ευθύνες στα μέλη της «Ελλήνων Πολιτεία», λέγοντας ότι αν τον είχαν ακούσει έγκαιρα, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί: «Συνέλληνές μου, συστρατευθείτε όλοι τις επόμενες ημέρες. Πρέπει να δείξετε μια δυναμική παρουσία όλοι οι πολεμιστές, να ενωθείτε όλοι, αυτό που συμβαίνει σε εμένα να συμβαίνει σε όλους. Τι περιμένετε; Θυμάστε πριν λίγο καιρό που σας έλεγα, ελάτε όλοι να ενωθείτε γρήγορα, πάρτε λίγο βάρος από την πλάτη μου; Αν με βάλουν φυλακή, να γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση στη Βουλή μπροστά, να καταλάβουν όλοι ότι είστε πολλοί, με τα πανό σας για τα 600 δις που είναι δικά σας. Έχει σημασία να κάνετε μήνυση σε κάθε δημοσιογράφο που δεν λέει την αλήθεια, να κάνετε μήνυση σε κάθε πολιτικό που πατάει το Σύνταγμα, σε όποιον αστυνομικό δεν κάνει τη δουλειά του. Λιώστε τους στις μηνύσεις».

Στο διάγγελμά του ο φυγόποινος Αρτέμης Σώρρας αναφέρεται και στη σύζυγό του Βάια Ρουγκλία Σώρρα, η οποία επίσης καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών και καταζητείται. Όπως υποστηρίζει, εκείνη πληρώνει το τίμημα να είναι σύζυγος του προέδρου της «Ελλήνων Συνέλευσις»: »Θέλω να αναφερθώ και στην ύπαρξη που είναι δίπλα μου 30 χρόνια. Αυτή αυτή τη γυναίκα τη χτύπησαν για να χτυπήσουν εμένα. Σαφώς υπάρχει και ένα ανήλικο παιδί και θα βάλουν και εκείνη μέσα. Αυτό είναι το τίμημα να έχεις εμένα δίπλα σου. Από την άλλη, ο πολεμιστής είναι έτοιμος να σκοτώσει ακόμη και αυτά που αγαπάει για το σκοπό της αποστολής και του αγώνα. Μπορεί να ακούγεται φρικτό αλλά έτσι είναι, αλλιώς η η αποστολή δεν θα πετύχει. Μεγάλη μου τιμή για τη γυναίκα που είναι μαζί μου και όσο αντέξει». Σε άλλο σημείο πάντως ο Αρτέμης Σώρρας «δείχνει» τη σύζυγό του πίσω και μπροστά από όλες τις εταιρείες, οι οποίες εμφανίζονται να οφείλουν σημαντικά ποσά στο Δημόσιο και σε πρώην συνεταίρους του. «Ήξεραν όλη στην πόλη (Πάτρα) για μερικές επιχειρήσεις που είχε η γυναίκα μου. Διότι δεν είναι δικές μου οι επιχειρήσεις, καμία δεν είναι δικιά μου», λέει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον κουμπάρο του και έναν πρώην συνεταίρο του και για την οποία καταδικάστηκε την Παρασκευή σε οκτώ χρόνια κάθειρξη, ο Αρτέμης Σώρρας υποστηρίζει ότι πρόκειται για μία αστική διαφορά και όχι για κακούργημα όπως παρουσιάστηκε, ενώ ζητάει και τα ρέστα από τους αντιδικους: «Είναι ένα αστικό κομμάτι που έχουμε διαφορά 25.000 ευρώ, από χρήματα που έχει πάρει ο δικηγόρος από εμένα για υποθέσεις μου, έναντι 35.000 ευρώ που ήταν η πώληση του αυτοκινήτου του. Και του λέω, έλα να κάνουμε το λογαριασμό. Μας έχουν σπάσει 150 γραφεία, έχει γίνει απόπειρα δολοφονίας με μαχαίρια με κατσαβίδια στη Θεσσαλονίκη, μας χτυπάνε σε πλατείες, είμαστε οι πιο νόμιμοι και να μας λένε εγκληματική οργάνωση; Το ανέχεστε; Μέχρι πότε;».

Το διάγγελμα του Αρτέμη Σώρρα κλείνει με τον ίδιο να στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα μέλη της “Ελλήνων Συνέλευσις”: «Μεγάλη τιμή για όλους εσάς που είστε αδέλφια μου, αίμα μου, η φυλή μου. Θα είμαι πάντα μαζί σας ακόμη και αν δεν είμαι μαζί σας. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς».

Η εγγραφή του βίντεο διακόπτεται όχι από τον Αρτέμη Σώρρα αλλά από το πρόσωπο που τον καταγράφει, το οποίο πιθανολογείται ότι είναι η σύζυγός του.

Στο λιτό σκηνικό εκτός από το μαύρο καναπέ διακρίνεται και ένα σύμβολο, που είναι τοποθετημένο στο αριστερό μπράτσο. Πρόκειται για το διπλό πέλεκυ, τον οποίο επικαλείτο ο Αρτέμης Σώρρας στις ομιλίες του και «διακοσμούσε» με αυτόν τα γραφεία της “Ελλήνων Συνέλευσις”. Στην αρχαιότητα ο διπλός πέλεκυς ή λάβρυς τοποθετούνταν σε οικοδόμημα ή αντικείμενο που βρισκόταν υπό υψηλή προστασία και με αυτό τον τρόπο οι Αρχαίοι προσδοκούσαν την αποφυγή κάποιας βεβήλωσης. Επίσης θεωρούνταν το κατ’ εξοχήν σύμβολο της καθαγίασης και της μύησης.

Εις βάρος του ζεύγους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρτέμη Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα.

Παρά το απύθμενο θράσος και τις προκλητικές του δηλώσεις, ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» είχε καταλάβει ότι ο κλοιός γύρω του συνεχώς στένευε. Οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για την πραγματική οικονομική του κατάσταση διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ άρχισαν να βγαίνουν στο «φως» και οι εις βάρος του μηνύσεις για απάτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, ήταν παρούσα το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα εκδικαζόταν η μήνυση για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος που είχαν καταθέσει  εις βάρους τους ο κουμπάρος τους Φώτης Λεπίδας και ο πρώην συνεταίρος τους Γρηγόρης Δώσης. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Σώρρα βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο ελπίζοντας να πάρει αναβολή, αλλά όταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γίνει κανονικά, έφυγε τρέχοντας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ξεκίνησε από την αστυνομία η επιχείρηση εντοπισμού του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν και με διάφορα πρόσωπα που τον γνωρίζουν, προσπαθώντας να συλλέξουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Σώρρας και η σύζυγός του.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WKZwEVCPx2M

Σχετικά άρθρα

13 Σχόλια

 1. ενας εσυ κ ενας ο οσαμα…………ξερεις………….ο μπιν λαντεν!!!!!!
  με μαγνητοσκοπημενα μηνυματα!!!!!!!!!
  οτι να ναι……….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Γεια σου ρε πολεμιστή της δεκάρας (κυριολεκτικά). Το πιο ωραίο εκεί που λέει ότι μοίρασε τον πλούτο του! Ποιον πλούτο και πού; Να φας δεν έχεις ρε κακομοίρη εθνοσωτήρα, που καλείς και τον κόσμο σε εξέγερση για την πάρτη σου, όταν σε κλείσουν μέσα. Απατεώνα, μεγαλομανή, φαντασιόπληκτε!

  1. Οι Σκοπιανοί δικαιούνται τον τίτλο Μακεδονία;
   Τους πίστεψε όμως ο μισός ο κόσμος.
   Κι αν ο Σώρας λέει επίπλαστα πράγματα γιατί να μην ελπίζει σε ανάλογη αντίδραση του κόσμου;
   Δε λέει ότι τάχει σε ρευστό τα χρήματα αλλά σε ( δεν ξέρω από οικονομικά)

   τίτλους. Γιατί οι τίτλοι του Εβραίου Ροτσιλντ να είναι γνήσιοι και του Σώρα πλαστοί;
   Μήπως μόνο οι Εβραίοι ήταν οι έξυπνοι και μάζευαν χρήμα; Οι Έλληνες κοιμόντουσαν;
   Αλλά αν μου πεις ότι οι Έλληνες ήταν σε σκλαβιά, οι Εβραίοι κι αν δεν ήταν!
   Και εν πάσει περιπτώσει ο ΠΑΟΚ έχει τους περισσότερους τίτλους στον κόσμο κι αυτό αγωνίζομαι να το περάσω παντού, εσύ αγωνίσου για τη θέση ότι ο Σχατόθρυλος έχει τους περισσότερους!
   Καλή υπομονή στην κρίση!

   1. Εγώ ξέρω από οικονομικά, και αφού είσαι αδελφός, θα σου εξηγήσω με δυο λόγια, όσο πιο απλά μπορώ, για να ξέρεις τι θα λες. Λοιπόν: Έρχομαι εγώ σε σένα και σου λέω: Θέλω φίλε Μάρκο να μου δώσεις 100 ευρώ. Λες εσύ: 100 ευρώ δεν έχω, ομως έχω αυτό εδώ το χαρτί που κατ’ εμέ αξίζει 500 ευρώ, το θες να στο δώσω για 50; Λέω εγώ, οκ το θέλω, πάρε 50 και δώστο μου. Ήδη λοιπόν έχεις πάρει 50 ευρώ για ένα χαρτί που δεν αξίζει τίποτα στην ουσία και βγαίνεις απ τη μέση, ενώ εγώ έχω πλέον ένα χαρτί το οποίο θεωρώ ότι αξίζει 500, αλλά σαν μάγκας, το πήρα για εκατό. Πάω λοιπόν στην τράπεζα που ανήκει στον θείο τον Ρόθτσιλντ και του λέω, πάρε αυτό το χαρτί που αξίζει 500 και δώσε μου εμένα 300 (εμ πώς, να μη βγάλω 250 κέρδος;) και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι, γιατί και ο θείος Ρόθτσιλντ θα βγάλει 200. Ο θείος Ρόθτσιλντ λοιπόν, στον οποίο ανήκει η τράπεζα αλλά και ελέγχει όλο το τραπεζικό σύστημα, και άρα μπορεί ουσιαστικά να κάνει ό,τι θέλει μπορεί να κάνει το εξής: 1. Να το αγοράσει αναγνωρίζοντάς το, και αν θέλει, ακόμα και να ανεβάσει και την αξία του. Ναι, αυτού του χαρτιού που εσύ με το χέρι σου έφτιαξες και που θεωρούσες γιατί έτσι ήθελες, ότι άξιζε το Χ αυτό ποσό. Μπορεί μάλιστα μετά ο θείος ο Ρόθτσιλντ, που κάνει ό,τι θέλει στο τραπεζικό σύστημα, ενώ εσύ κι εγώ οι καημένοι δεν κάνουμε, γιατί δεν έχουμε τράπεζες δικές μας με τρις καταθέσεων, να δώσει ακόμα και υπεραξία στο χαρτί και να το πουλήσει σε άλλη τράπεζα που ανήκει στον φίλο του τον θείο τον Ροκφέλερ για χίλια ευρώ, επειδή κατά την άποψή του σε 20 χρόνια θα το έχει κάνει να αξίζει 10 χιλιάδες ευρώ, αυτό το ίδιο το ρημάδι το χαρτάκι. Συμφωνεί επ αυτού ο θείος ο Ροκφέλερ και το αγοράζει, έχοντας πλέον στην κατοχή του ένα χαρτί μηδενικής αξίας, φτιαγμένο από σένα προσωπικά, που επειδή το έδωσες σε μένα τον μάγκα έβγαλες και 50 ευρώ από πάνω, όμως εγώ επειδή έχω θείο τον Ρόθτσιλντ, κατάφερα και έβγαλα απ’ αυτή την μπούρδα 250 ευρώ, κάνοντας τον θείο Ρόθτσιλντ μάλιστα να νιώσει (όμως γιατί έτσι ήθελε) ότι βγάζει και αυτός άλλα 200, τα οποία όμως έπειτα τα έκανε 700, αφού το πούλησε στον δικό του θείο τον Ροκφέρελερ για χίλια, ο οποίος θεωρεί ότι σε δέκα χρόνια αυτό το μηδενικής αξίας χαρτί θα αξίζει 10 χιλιάρικα. Και εδώ είναι το θέμα: Όσο είναι στα χέρια τους το χαρτάκι αυτό, απ’ τη στιγμή που αυτοί που ελέγχουν το τραπεζικό σύστημα το αναγνωρίζουν ως αξία, και εφόσον έχουν δικές τους τράπζες, το χρησιμοποιούν όπως θέλουν. Αν όμως το χαρτί αυτό πέσει μέσω πληρεξούσιου στα χέρια κάποιου φίλου που λέγεται Ψώρρας, αμέσως η αξία του ξαναπάει στο ΜΗΔΕΝ, γιατί οι μόνοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να του το αναγνωρίσουν, δεν το κάνουν και ΔΕΝ πρόκειται να το κάνουν ποτέ. Εγώ πχ φίλε μου (αληθινό παράδειγμα πλέον αυτό), έχω στην κατοχή μου κάτι προκατοχικά χαρτονομίσματα που μου είχε αφήσει δώρο ο συγχωρεμένος ο παπούς μου. Το ένα γράφει πάνω 10 εκατομμύρια δραχμές, το άλλο 2 εκατομμύρια δραχμές, και ουτω καθεξής. Πες λοιπόν ότι ξαναγυρίζουμε στη δραχμή ως χώρα, όπου μια δραχμή = ένα ευρώ, τη μέρα του Grexit. Ε, πάω λοιπόν στην τράπεζα με τα “εκατομμύρια” του παπού μου να τα εισπράξω σε αντίστοιχα εκατομμύρια ευρώ. Τι θα πάρω; Ναι, ακριβώς: Τ’ α@@α μου! Έλα όμως που συναντώ εσένα πάλι και προσπαθώ να σε πείσω ότι έχω στην κατοχή μου Χ εκατομμύρια κι εσύ επειδή δεν με πιστεύεις με λες απατεώνα και με πας στο δικαστήριο. Πάω λοιπόν στο δικαστήριο και τα δείχνω. Τι θα πει το δικαστήριο; Θα πει: Πράγματι τα έχει. Αλλά όμως το δικαστήριο δεν μπορεί να ορίσει την αξία τους. Για την τράπεζα, αξίζουν μηδέν. Για έναν συλλέκτη, ίσως και παραπάνω απ το ποσό που αναγράφουν. Το θέμα είναι να στα αναγνωρίσει μια Αρχή. Θα το κάνει ποτέ; Όχι βέβαια. Γιατί; Έτσι! Γιατί να το κάνει; Αυτή είναι η αλήθεια φίλε, με δυο απλά λόγια και παραδείγματα, και πλέον πιστεύω πως κατάλαβες τι γίνεται και τι θα λες, γιατί πράγματι, ο Σωτήρ Σώρρας, είναι άφραγκος. Έχει ίσως τίτλους, (κάποιοι μάλιστα πλαστοί), τους οποίους ουδείς αναγνωρίζει, και ούτε και πρόκειται να το κάνει ποτέ, γιατί καταρχάς αυτούς από των οποίων τ’ α@@α κρέμεται για να τους αναγνωρίσουν, είναι ακριβώς αυτοί που βρίζει και που υποτίθεται πως πολεμάει και θέλει να καταστρέψει και να ανατρέψει κλπ. Με τι; Με τα δικά τους λεφτά! Κωμωδία. Πράγματι, λυπάμαι τους οπαδούς του Σώρρα και τους θεωρώ θύμματα. Πλέον όμως, μετά απ’ όλα αυτά, όσοι συνεχίσουν να τον ακολουθούν, δεν θα είναι πλέον θύματα, μα απλά ηλίθιοι. και δυστυχώς, η βλακεία είναι αήττητη. Ο νοών, νοήτω. Σε χαιρετώ, και ελπίζω να βοήθησα.

    1. τι καθησες κ εγραψες ρε αδερφε!!!
     μπραβο σου,χαρα στην υπομονη σου!!
     και οι παρομοιωσεις πολυ πετυχημενες!!

     1. Έχω φιλαράκια που είχαν επηραστεί από τον καραγκιόζη. Όταν όμως κάποιος τους εξηγήσει περί της κομπίνας Σώρρα και για τι πρόκειται, κάποιοι καταλαβαίνουν. Οπότε αφού μου δόθηκε η ευκαιρία, έγραψα αυτά τα λίγα και απλά, μπας και κάποιος βοηθηθεί και γλιτώσει. Θα μπορούσε βεβαίως να γράψω κι άλλα πολλά, καθώς και άλλα παραδείγματα, πιο περίπλοκα, όμως δεν ήθελα να μπερδέψω τον αδελφό. Ο Σώρρας, γνωστός απατεώνας, μεγαλομανής, φαντασιόπληκτος, βρήκε την ευκαιρία σε περίοδο κρίσης να εκμεταλευτεί τον δοκιμαζόμενο Λαό, με ψέμματα, προκειμένου να αποκτήσει δύναμη, με σκοπό φυσικά να μπει στην πολιτική, λες και δεν μας έφταναν όλα τα λαμόγια και χρειαζόμασταν κι άλλον. Πρέπει, αυτός ο χωρίς λαιμό ανθρωπάκος που το παίζει και Ελλάνιος, μη χέσω, να δικαστει, μαζί και με άλλους βέβαια, για Εθνική προδοσία.

     2. στην γιαγια μου της αρεσε να σχολιαζει με παροιμιες,τωρα θα ελεγε
      ο πνηγμενος απ τα μαλια πιανεται κ
      με υποσχεσεις δεν κλεινουν σπιτια
      ωρα της καλη

    2. Ξεχνάς όμως κάτι στο παράδειγμά σου. Οι κατοχικές δραχμές του δικού μας Ψώρρα δεν είναι καν αληθινές αλλά πλαστές και δεν έχουν ούτε συλλεκτική αξία. Ο άνθρωπος έτσι κι αλλιώς το είπε ξεκάθαρα. 100 από τα 600 δις είναι από ένα ομόλογο που βρήκε και αγόρασε στο Μοναστηράκι. Και μην νομίζεις ότι όλοι οι οπαδοί του είναι καμμένοι. Υπάρχουν πάρα πολλοί, οι οποίοι έδωσαν τα 37(;) ευρώ για να πουν στην εφορία “πάρτε τα από τον Σώρρα” μόνο και μόνο για να κερδίσουν χρόνο, αφού μέχρι να τελεσιδικίσει η υπόθεση θα έχουν πάτημα να μην πληρώνουν.

     1. Ναι, ξέρω για τις περιπτώσεις αυτές, που θέλουν απλά να κερδίσουν χρόνο. Καλά κάνουν. Αυτοί δεν είναι όμως οπαδοί του Σώρρα. Όσον αφορά για τα προκατοχικά χαρτονομίσματα του παπού μου, σε διαβεβαιώνω ότι δεν είναι καθόλου πλαστά, μα γνησιότατα, με τη σφραγίδα της τράπεζας της Ελλάδος και όλα τα σχετικά. Απλά δεν έχουν αξία σήμερα, εκτός αν βρεις κάναν μανιώδη συλλέκτη και σου δώσει μερικά ευρώ, προκειμένου να τα ενσωματώσει στη συλλογή του. Όσο για το τι έχει πει ο Σώρρας ξεκάθαρα για τα δις του, επειδή τυχαίνει να έχω την ατυχία να τον ξέρω από πρωτού γίνει ο Αρτέμιος, από τότε που ήταν απλά ο Μάκης, έχει πει δεκάδες αρλούμπες, διαφορετικές τοποθετήσεις κάθε φορά για το ίδιο πράγμα, ανάλογα με το πώς τον βολεύει κλπ. Μακριά αδελφέ! Θα ακούσουμε πολλά το προσεχές χρονικό διάστημα. Τα αδιάστειτα στοιχεία εναντίον του και τα οποία εξηγούν όλο το μέγεθος της απάτης, υπήρχαν εδώ και πάρα πολύ καιρό στους εισαγγελείς, απλά δεν έδινε κανένας σημασία. Πλέον κατάλαβαν ότι πρέπει να ασχοληθούν γιατί παραέγινε το κακό και δεν τον βλέπουν πλέον απλά ως γραφικό, οπότε θα τον διαλύσουν εντελώς, όπως του αξίζει και όπως πρέπει. Μακάρι έπειτα να ακολουθήσουν κι άλλοι που αξίζουν ανάλογες, ή και χειρότερες, τιμωρίες, γιατί με τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό και τον πόνο του, δεν πρέπει να παίζει κανείς.

     2. Δραχμές τέτοιες έχω κι εγώ κάτι δις σε τρία χαρτονομίσματα. Απλά λέω ότι το ομόλογο που έχει ο Σώρρας δεν είναι κάποιο που έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία λόγω παλαιότητας. Είναι πλαστό αντίγραφο ομολόγου που έχει αποσυρθεί.

Comments are closed.