Διέρρηξαν το σπίτι του Παύλου Χαϊκάλη

Tι δήλωσε ο ίδιος

Θύμα διάρρηξης έπεσε τη νύχτα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης.

Άγνωστοι εισέβαλαν τα ξημερώματα στη μονοκατοικία στην οποία διαμένει ο βουλευτής στο Πικέρμι και έκλεψαν κοσμήματα, δύο ρολόγια αξίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, πως πήραν το υπηρεσιακό περίστροφο της συζύγου του, η οποία είναι αστυνομικός!

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο protothema.gr ο κ. Χαϊκάλης περιέγραψε την εφιαλτική βραδιά έζησε, ενώ δήλωσε πως η σύζυγός του είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ.

«Μου κλέψανε δυο ρολόγια και κάποια κοσμήματα της γυναικάς μου. Περισσότερο συναισθηματικής άξιας ήταν. Τι να πω, είμαι ακόμη ταραγμένος από αυτό που συνέβη χθες βράδυ. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη ότι ήμασταν μέσα στο σπίτι μας και μπήκαν να μας ληστέψουν. Φυσικά θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα. Θα μπορούσαν να μας επιτεθούν να μας βλάψουν σωματικά», είπε στο protothema.gr ο βουλευτής.

«Μέσα στην ατυχία μας τυχεροί ήμασταν», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία για το περιστατικό.

«Μαθαίνω ότι μάλλον πρόκειται για σπείρα που χτυπά σε σπίτια της Περιοχής στο Πικέρμι. Δεν ξέρω ακόμη κάτι παραπάνω θα δούμε τι θα πουν οι αστυνομικοί. Είναι, όμως, απίστευτο τι μπορεί να συμβεί στα καλά των καθούμενων… τι να πω. Είμαι ακόμη σοκαρισμένος. Αντιλαμβάνεστε πως έχω στο μυαλό μου ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί όλο αυτό σε τραγωδία. Βέβαια, το σκέφτομαι και από την άλλη πλευρά διότι τόσα έχουμε δει και ακούσει. Ευτυχώς, όλα καλά έχει βεβαίως ταραχθεί η γυναίκα μου λογικό είναι προσπαθούμε να ηρεμήσουμε», ανέφερε.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Αν δεν είσαι βο-θρυλο-φιλόφιλος καλό κουράγιο!
    Αν είσαι, ας πληρώνουν τουλάχιστον οι οπαδοί της τρισκατάρατης αυτής ομάδας, τα εγκλήματα των ” σκυλιών της” με τη σφυρίχτρα στον κόλο!

Comments are closed.