Δικαίωση για Σουμάχερ

Η Bunte αποζημίωσε την οικογένεια του

Η δικαστική διαμάχη της οικογένειας Schumacher με το περιοδικό Bunte, σχετικά με ψευδές δημοσίευμα για την πορεία της υγείας του άτυχου Michael, ολοκληρώθηκε. Και το γερμανικό έντυπο καλείται να καταβάλει αποζημίωση της τάξης των 50 χιλιάδων ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2015 όταν στο πλαίσιο της «ανθρωποφαγίας» από τον κίτρινο Τύπο, υπήρξε δημοσίευμα που έκανε λόγο για «Χριστουγεννιάτικο Θαύμα», υποστηρίζοντας πως ο θρύλος της F1 μπορούσε να περπατήσει ξανά.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο οι δικηγόροι της οικογένειας κατέθεσαν αγωγή και τότε το ρεπορτάζ μας έλεγε πως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο πως θα ερχόταν ευνοϊκή απόφαση, η οποία θα κυμαινόταν από τις 40 έως τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Εκτός της προαναφερθείσας αποζημίωσης, η δικαστής Simone Kaefer του περιφερειακού δικαστηρίου του Αμβούργου, αποφάσισε το Bunte να πληρώσει και το 65% των εξόδων της δίκης. Αν το όνομά της σας θυμίζει κάτι, είναι διότι δεν είναι η πρώτη φορά που εκδικάζει υπόθεση με άρωμα Formula 1. Τον Ιανουάριο του 2014 είχε υπαγορεύσει στη Google το μπλοκάρισμα φωτογραφιών του σαδομαζοχιστικού οργίου που είχε πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, Max Mosley.

Σχετικά άρθρα

Pole position για τον Ρόσμπεργκ στο Αμπου Ντάμπι

Για τρίτο συνεχόμενο γκραν πρι ο Νίκο Ρόσμπεργκ αναδεικνύεται νικητής στη μάχη της pole position, αφήνοντας δεύτερο τον έτερο διεκδικητή του τίτλου Λιούις Χάμιλτον. Παρά το γεγονός ο βρετανός οδηγός κινήθηκε ταχύτερα και στα δύο σκέλη των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής στο Αμπου Ντάμπι,ο Ρόσμπεργκ  ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Σαββάτου. Ο γερμανός οδηγός της […]