Δίκη Φιλιππίδη: Ανατριχιαστική η κατάθεση της Παπούλια!

«Μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα», ανέφερε η ηθοποιός

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου βρέθηκε σήμερα η Εβελίνα Παπούλια προκειμένου να καταθέσει στη δίκη με κατηγορούμενο τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η γνωστή ηθοποιός χαρακτήρισε τον θιασάρχη «πανέξυπνο και χειριστικό», ενώ προχώρησε σε λεπτομερείς περιγραφές για τη φερόμενη δράση του.

Περιγράφοντας το πρώτο περιστατικό της συνέβη στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η μάρτυρας ανέφερε: «Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και τρίτη.

 

Το άλλο γεγονός ήταν ότι με φωνάζει στο καμαρίνι και πάω. Μου λέει κάτι περί ανέμων και υδάτων και ξαφνικά με αρπάζει από τη μέση, πάει να μου βάλει χέρι. Τον σπρώχνω και κατάλαβε ότι δε μπορεί να συνεχίσει».

Όπως μεταδίδει το dikastiko.gr, η ηθοποιός αναγνώρισε το ταλέντο του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ ταυτόχρονα έκανε λόγο για χυδαιότητα και εξουσιομανία. Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε περιστατικό σε σχολή υποκριτικής που επρόκειτο να διδάξει η ίδια και ο κατηγορούμενος την κακολόγησε σε σκηνοθέτη.

 

«Μιλούσε με ένα σκηνοθέτη και αρχίζει να με μειώνει. Διάβαζα τα χείλη του. Του είπε «από που κι ως που που διδάσκει η Εβελίνα». Γελούσε και με κορόιδευε. Έρχεται εκεί που κάθομαι μόνη μου. Μου λέει γλύκα «τι γίνεται Εβελίνα;». Εγώ τον έβρισα κατά πρόσωπο. Μπαίνουμε στην αίθουσα και άρχισε να πλέκει το εγκώμιο μου! Νομίζω ότι η Παξινού δεν έχει ακούσει τέτοια λόγια! Εκεί τελείωσε για μένα. Είπα δε θα ξανά συνεργαστώ μαζί του».

πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα