Δίκη ψευτογιατρού: Κατέρρευσε η μητέρα θύματος (video)

«Αλήτη μου έφαγες το κορίτσι»

Δεν έχει τέλος ο πόνος των συγγενών των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τις πρακτικές του ψευτογιατρού. Το ξέσπασμα μίας μητέρας που έχασε την 35χρονη κόρη της, λύγισε καρδιές.

«Αλήτη, βρωμιάρη, μου έφαγες το κορίτσι, τέρας, σκουλήκι» είπε στον Dr Konto… η οποία επιχείρησε να του επιτεθεί αλλά από την ένταση κατέρρευσε.

Νωρίτερα στο δικαστήριο είχε καταθέσει γυναίκα, η οποία νόησε από καρκίνο του μαστού στις αρχές του 2017 και είχε επισκεφθεί τον ψευτογιατρό. «Με έκανε σκουπίδι… Κανείς δεν είχε αυτό το δικαίωμα» είπε η μάρτυρας, στην οποία ο …γιατρός πρότεινε να μην αρχίσει χημειοθεραπείες αλλά μία θεραπεία με 51 βότανα και 45 βιταμίνες.

Η μάρτυρας κατέθεσε ότι πήγε σε συγκεκριμένο κατάστημα με βότανα στο Πήλιο για να προμηθευτεί τη δήθεν αγωγή που της πρότεινε ο κατηγορούμενος και εκεί ο ιδιοκτήτης του της είπε: «Είστε τυχεροί πέσατε σε γιατρουδάρα». Όπως ανέφερε η γυναίκα, η «θεραπεία» που της υπόσχονταν ο κατηγορούμενος θα «διέλυε τον καρκίνο και δεν θα κάνει ούτε μεταστάσεις ούτε τίποτα». Το αποτέλεσμα ήταν, η ίδια να πεισθεί και να ακολουθήσει τις «συμβουλές» του και να μην υποβληθεί σε χημειοθεραπείες. Όπως της έλεγε, με τη δική του θεραπεία ο καρκίνος θα …ξεραινόταν!

 

 

«Κάθε τρεις μήνες υποβάλλομαι σε εξετάσεις»

«Ήρθε στο σπίτι μου και μου έκανε ξαφνικά την ένεση αρτεμισήνης. Με πλησίασε να μου πει κάτι και μου την κάρφωσε, τα παιδιά μου είχαν πάθει σοκ. Είχα πολλούς πόνους και μούδιασμα από ένεση. Ακόμα δεν έχω μάθει τι είναι η αρτεμισήνη. Ο κύριος μας έλεγε ότι θα εξάλειφε τον καρκίνο τελείως», είπε η μάρτυρας για να αναφέρει στη συνέχεια ότι κατάλαβε πως πρέπει να εγκαταλείψει τον «ψευτογιατρό». Μετά από την εμπειρία του γιατρού, η γυναίκα αποφάσισε να ακολουθήσει την κλασσική ιατρική και όπως είπε οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπρεπε να μπει άμεσα στο χειρουργείο. «Έκανα 17 χημειοθεραπείες και 35 ακτινοβολίες. Είχα πολύ μικρές πιθανότητες να ζήσω. Από δω και πέρα η ζωή μου είναι κάθε τρεις μήνες με παρακολουθούν με εξετάσεις γιατί ο καρκίνος είναι μεταστατικός» ανέφερε η μάρτυρας και συνέχισε: «Ο σύζυγος μου παρόλα αυτά συνέχισε να τον παίρνει τηλέφωνο (τον κατηγορούμενο). Παρά τις άθλιες εξετάσεις.

Εκείνος του απαντούσε: «Δεν θα κάνει ούτε χειρουργείο ούτε χημειοθεραπείες. Εγώ το πήρα ότι ήθελε να με δολοφονήσει. Αυτός ήταν ο σκοπός του. Ο κύριος από δω πάτησε πάνω στη θρησκεία μας γιατί έμαθε ότι έχει αδερφό στο Άγιο Όρος. Κυρίως είχε προσεγγίσει τον άντρα μου. Ήρθε στο σπίτι με μεγάλο σταυρό, που μέσα μας είπε ότι είχε οστά Αγίων και μας λέγε σας φέρνω την ευλογία του θεού. Συνολικά είχα δώσει έξι χιλιάδες ευρώ. Τον έψαχνα αλλά δεν απαντούσε. Τελείωναν τα σκευάσματα. Πήγα για εξετάσεις και βρήκαν μετάσταση τους λεμφαδένες. Έπρεπε να κάνω μεγάλο χειρουργείο. Ο σύζυγός μου τον βρήκε στο τηλέφωνο και του είπε ότι ήταν στην εντατική εξ αιτίας ενός τροχαίου και γι’ αυτό δεν απαντούσε. Μας είπε να μην κάνω χειρουργείο και να τον περιμένουμε να μου ξανακάνει ένεση. Δεν ήρθε ποτέ και τελικά αποφάσισα να κάνω χειρουργείο και χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Ταλαιπωρήθηκα πολύ, μου έδιναν πολύ μικρές πιθανότητες επιβίωσης. Πλέον κάθε τρεις μήνες υποβάλλομαι σε εξετάσεις».

πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα