Δήλωση σοκ από Αυστριακό βουλευτή

Χαρακτήρισε τους πρόσφυγες “Νεάντερταλ”

Tην παραίτηση Αυστριακό βουλευτή , ζήτησε σήμερα το κόμμα των Πρασίνων της Αυστρίας, καθώς συνέκρινε τους πρόσφυγες με «Νεάντερταλ που ποδοπατούν τα δικαιώματα των γυναικών».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε μια τοποθέτησή του ενώπιον του κοινοβουλίου αυτήν την εβδομάδα την οποία επανάλαβε αργότερα σε μια ανακοίνωση, ο Ρόμπερτ Λούγκαρ δήλωσε ότι οι περισσότεροι πρόσφυγες και μετανάστες που καταφθάνουν στην Αυστρία είναι «αμόρφωτοι, τυφλωμένοι στο θέμα της θρησκείας, φανατικοί (και) ανίκανοι να ενσωματωθούν».

Ο Λούγκαρ είναι εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Ομάδα Στρόναχ, που ιδρύθηκε το 2012 από τον Φρανκ Στρόναχ, έναν Αυστριακό- Καναδό επιχειρηματία ο οποίος επέκρινε το ευρώ και τασσόταν υπέρ ενός απλούστερου φορολογικού συστήματος και ενός συρρικνωμένου δημόσιου τομέα.

«Τώρα φέρνουμε εδώ τέτοιους Νεάντερταλ που ευχαριστούμε τον Θεό που έχουν εξαφανιστεί από την χώρα μας» τόνισε.

«Όχι μόνο η ομιλία σας είναι κατηγορηματικά προκατειλημμένη, αλλά επιπλέον θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια όλων εκείνων που ζουν και διαμένουν σε αυτήν την χώρα» τόνισαν πολλοί βουλευτές των Πρασίνων σε μια ανοικτή επιστολή.

Σχετικά άρθρα

Πόλεμο ξεκινά ο Δήμος για τα καθίσματα!

Ένα επεισόδιο άνευ προηγουμένου σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ελεγκτές του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιούσαν ελέγχους για παράνομα τραπεζοκαθίσματα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος διαπληκτίστηκαν έντονα με ιδιοκτήτη καφετέριας στην πλατεία Αριστοτέλους. Όλα ξεκίνησαν όταν οι δημοτικοί υπάλληλοι ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη πως υποχρεούνταν να του επιβάλουν πρόστιμο γιατί είχε τραπεζοκαθίσματα σε σημεία που […]

2 Σχόλια

  1. Είναι οι πολιτισμένοι βόρειοι,οι μη ρατσιστές που κράζουν εμάς τους Έλληνες γιά ελλατώματα τα οποία αυτοί έχουν!Να χαιρόμαστε την Ευρώπη που μας σερβίρανε και την τρώμε κάθε μέρα στη μάπα!ΟΥΣΤ ΜΙΑΣΜΑΤΑ!

  2. Από μια χώρα που γέννησε τον χιτλερ θεωρώ δυστυχώς φυσιολογικό να υπάρχουν τέτοιες απόψεις.

Comments are closed.