Δήλωση βόμβα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τι δήλωσε ο Έλληνας μπασκετμπολίστας

Στο πρόσφατο παρελθόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε δηλώσει πως θέλει να μείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του στους Μπακς και το Μιλγουόκι, πόλη στην οποία, όπως τόνισε, του ταιριάζει απόλυτα λόγω του ήρεμου χαρακτήρα που έχει.

Λίγους μήνες αργότερα ο Έλληνας άσος έριξε “βόμβα”, αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει κάποια στιγμή από την ομάδα. Φυσικά το έκανε με έμμεσο τρόπο, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Κέβιν Ντουράντ που έφυγε από τους Θάντερ με σκοπό να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα.

“Πολλοί είναι είναι εκείνοι που λένε πως θα μείνουν σε μία ομάδα και μετά πηγαίνουν σε άλλη. Παιδιά πρέπει να καταλάβετε το εξής: Μπορεί όντως κάποιος να θέλει να μείνει, όμως η ομάδα δεν κάνει αυτά που πρέπει για να γίνει ακόμα καλύτερος ο παίκτης.

Ο λόγος που ο Κέβιν Ντουράντ ήθελε να μείνει στους OKC ήταν για να κερδίσει, σωστά; Δεν κατέκτησαν όμως το πρωτάθλημα. Γι΄αυτό αποφάσισε να φύγει. Μην μισείτε τον παίκτη λοιπόν. Γιατί κάποιες φορές δεν είναι μόνο δική του ευθύνη”, είπε στο πλαίσιο τουρ στην Μανίλα.

Σχετικά άρθρα