Δημήτρης Λιγνάδης: Αποχώρησε από την ανακρίτρια

Δεν έκανε δηλώσεις

Αποχώρησε πριν από λίγο από το γραφείο της ανακρίτριας στην Ευελπίδων ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Αναμένεται πλέον η απόφαση της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας στην οποία οδηγήθηκε ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. O Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο λίγο πριν τις 10 π.μ. όπου παρέμεινε περίπου μισή ώρα και παρέλαβε αντίγραφο της δικογραφίας ο δικηγόρος του και ο ίδιος. Είναι αντιμέτωπος με το κακούργημα των βιασμών κατ` εξακολούθηση.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε, επισπεύσθηκε από τη δεύτερη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του για βιασμό ανηλίκου. Πρόκειται για καταγγελία που δεν έχει παραγραφεί καθώς έχουν περάσει 11 χρόνια. Η πρώτη αφορά σε καταγγελίες για πράξεις που έχουν πλέον παραγραφεί. Ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο σκηνοθέτης θα απολογηθεί την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται μέχρι την απολογία του.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Στην υπηρεσία Μαρινάκη και ο Βίκτωρας Μητρόπουλος

Μία αναπάντεχη και συνάμα περίεργη παρέμβαση στην υπόθεση NOOR1 με το φορτίο των τριών τόνων ηρωίνης επιχειρεί ο γνωστός παράγων Βίκτωρας Μητρόπουλος μέσω της εφημερίδας του «Η Άποψη». Η παρέμβαση αυτή, χωρίς νέα στοιχεία ή έστω δημοσιογραφικά επιχειρήματα, καταλήγει σε μία θεαματική επιχείρηση απαξίωσης δύο βασικών παραγόντων του ανακριτικού έργου που κατέληξε στην άσκηση δίωξης […]