Δημήτρης Λιγνάδης: Αποχώρησε από την ανακρίτρια

Δεν έκανε δηλώσεις

Αποχώρησε πριν από λίγο από το γραφείο της ανακρίτριας στην Ευελπίδων ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Αναμένεται πλέον η απόφαση της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας στην οποία οδηγήθηκε ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. O Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο λίγο πριν τις 10 π.μ. όπου παρέμεινε περίπου μισή ώρα και παρέλαβε αντίγραφο της δικογραφίας ο δικηγόρος του και ο ίδιος. Είναι αντιμέτωπος με το κακούργημα των βιασμών κατ` εξακολούθηση.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε, επισπεύσθηκε από τη δεύτερη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του για βιασμό ανηλίκου. Πρόκειται για καταγγελία που δεν έχει παραγραφεί καθώς έχουν περάσει 11 χρόνια. Η πρώτη αφορά σε καταγγελίες για πράξεις που έχουν πλέον παραγραφεί. Ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο σκηνοθέτης θα απολογηθεί την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται μέχρι την απολογία του.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Καλαμαριά: Νεκρός στη μέση του δρόμου!

Νεκρός βρέθηκε αργά το βράδυ στην Καλαμαριά, άγνωστος άνδρας περίπου 30 ετών. Το άψυχο σώμα του άντρα βρέθηκε μέσα στη μέση του δρόμου, στην οδό Τσιγγιρίδου 22 και σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, έφερε μαχαιριές από αιχμηρό αντικείμενο. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο Thestival ότι είδε έναν άγνωστο να πλησιάζει το θύμα και στη συνέχεια τον […]