Δίνουν μετοχές στον Σαββίδη

Η First Athens προτιμά τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Coca Cola

Την απόσυρση του επενδυτικού της ενδιαφέροντος για τη “Σουρωτή” ανακοίνωσε η εταιρία First Athens Corporate Finance, η οποία δίνει τις μετοχές της στον επιχειρηματικό όμιλο του Ιβάν Σαββίδη.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, «η αναζήτηση κατάλληλου στρατηγικού επενδυτή που θα διασφαλίσει την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας ΣΟΥΡΩΤΗ, επιδεικνύοντας σεβασμό στους εργαζόμενους και στην τοπική κοινωνία, αποτέλεσε πρωταρχικό στόχο της First Athens Corporate Finance.

Ο επενδυτικός μας οίκος, έπειτα από εκτενή ανάλυση του συνόλου των δεδομένων που διαμορφώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση επιπλέον μετοχών της εταιρείας ΣΟΥΡΩΤΗ και αποφάσισε να μεταβιβάσει το σύνολο των μετοχών, που ήδη κατέχει στην εταιρεία, στον επιχειρηματικό όμιλο του Ιβάν Σαββίδη, αξιολογώντας θετικά το επενδυτικό του πλάνο για την εταιρεία ΣΟΥΡΩΤΗ όσο και για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Θέρμης».

Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται δημόσια προσφορά προς τους μετόχους της «Σουρωτή» και από την Coca Cola, η οποία απέκτησε το 15% της εταιρίας πλειοψηφώντας στον σχετικό πλειστηριασμό της Τράπεζας Πειραιώς.

Σχετικά άρθρα