Δείτε πώς περνάει ο 22χρονος που πούλησε την εταιρεία του στο Facebook αντί $2 δισ!

Zει στο Atherton, μια γκλάμορους πόλη της Silicon Valley

Έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος από την ημέρα που το Facebook ανακοίνωσε ότι αποκτά την startup εταιρεία Oculus VR έναντι 2 δισ δολαρίων!

Ο ιδρυτης της Oculus, Palmer Luckey είναι μόλις 22 ετών. Δημιούργησε τα πρώτα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας στο γκαράζ του όταν ήταν ακόμη έφηβος.

Το Forbes εκτιμά ότι η περιουσία του Luckey έχει αυξηθεί σε περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια, έπειτα από το deal του με το Facebook. Ωστόσο ακόμα κρατά χαμηλό προφίλ ή τουλάχιστον αυτό δείχνει ο τρόπος ζωής του τον τελευταίο χρόνο.

Zει στο Atherton, μια γκλάμορους πόλη της Silicon Valley, αφού έχει γείτονες τον Eric Schmidt της Google αλλά και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της HP. Ο Luckey, όμως, συγκατεί με 7 φίλους σε ένα σπίτι που ο ίδιος αποκαλεί «Η Κομμούνα», όπου περνούν ώρες παίζοντας βιντεοπαιχνίδια.

Έχει casual εμφάνιση- συνήθως φορά ένα σπορ πουκάμισο και σανδάλια, αν και έχει δηλώσει ότι θα προτιμούσε να είναι ξυπόλητος.

Η εταιρεία του, Oculus, έχει μεταφέρει την έδρα της στη Silicon Valley, αλλά ορισμένες υπηρεσίες της παραμένουν  στα παλιά “φτωχά” γραφεία στο Irvine. Ο Luckey εξακολουθεί να τα επισκέπτεται συχνά.

Μετά τη συμφωνία με το Facebook αγόρασε έναντι $ 120.000 ένα Tesla Model S. « Ο Elon Musk είναι ένας ωραίος τύπος που αξίζει τα λεφτά μου”, είπε στην Telegraph.

Οδηγεί όμως και ένα 1986 GMC φορτηγό…

Σχετικά άρθρα