«Δείξτε υπομονή και επιμονή»

Το νέο μήνυμα του Ζέρβα για το λουκέτο στην Παραλία

Την υπομονή και την επιμονή των Θεσσαλονικέων ζήτησε για μια ακόμα φορά ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφερόμενος στην παράταση του “λουκέτου” στη Νέα Παραλία, στο πλαίσιο της λήψης έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο υφυπουργός υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημέρωσης πως ο περιορισμός της κυκλοφορίας στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης παρατείνεται μέχρι τις 20 Απριλίου.

Έτσι λοιπόν και για το επόμενο διάστημα μέχρι τις 20 Απριλίου η κίνηση στη νέα παραλία της πόλης επιτρέπεται τις καθημερινές από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, ενώ τις υπόλοιπες απαγορεύεται. Τα Σαββατοκύριακά η απαγόρευση είναι καθολική.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, εξέφρασε την αισιοδοξία πως αν όλα πάνε καλά, τότε μετά τις 20 Απριλίου θα γίνει αναθεώρηση των παραπάνω ωραρίων, έτσι ώστε οι Θεσσαλονικείς να μπορούν και πάλι να απολαύσουν τη Νέα Παραλία.

“Θέλω να πιστεύω ότι μετά την πάροδο και αυτού του διαστήματος τα πράγματα να είναι τόσο καλά ώστε να αναθεωρήσουμε τα ωράρια αυτά και να μπορέσουμε πάλι να έχουμε τη Νέα παραλία σαν χώρο όπου μπορούμε να περπατάμε και να ευχαριστιόμαστε”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, κατανοεί πως τα μέτρα αυτά είναι δύσκολα για όλους, τόνισε όμως πως χάρη στην τήρησή τους, “είμαστε κοντά στο να νικήσουμε αυτόν τον εχθρό”.

“Μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι ομαλά, εκείνο που λέω σε κάθε περίπτωση και το λέω και τώρα είναι υπομονή και επιμονή από τους συμπολίτες μας. Είμαστε πολύ κοντά στο να νικήσουμε αυτόν τον εχθρό, ένα είναι το μέσο, να μείνουμε σπίτια μας. Πραγματικά είχαμε συνηθίσει να βγαίνουμε έξω και να χαιρόμαστε τη φύση με φίλους, με συγγενείς. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο για όλους μας, αλλά νομίζω ότι έχουμε κλείσει έναν μεγάλο κύκλο με πολύ μεγάλη επιτυχία. Θα τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος”, είπε στις δηλώσεις του ο κ. Ζέρβας, ενώ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στη πειθαρχία που δείχνουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας το δικό του αισιόδοξο μήνυμα

“Η Θεσσαλονίκη έχει δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα όπως και η χώρα μας οπότε με αυτή την πειθαρχία που δείξαμε μέχρι τώρα στο τέλος θα καταφέρουμε να είμαστε νικητές”, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Σχετικά άρθρα