Δοκιμαστές πίτσας με μισθό από 250 έως 1000 ευρώ τη μέρα!

Εταιρία ψάχνει δέκα δοκιμαστές που θα πειραματιστούν με τον φούρνο της

Η Ooni είναι μια βρετανική εταιρεία που έχει πατεντάρει έναν φορητό ξυλόφουρνο ιδανικό για την παρασκευή πίτσας. Τώρα η εταιρεία ψάχνει δέκα δοκιμαστές που θα πειραματιστούν με τον φούρνο της, προσφέροντας πολύ υψηλά μεροκάματα όπως μεταδίδει η βρετανική Daily Mail.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να φτιάχνει πίτσες, ακολουθώντας είτε δικές του συνταγές είτε τις συνταγές που προτείνει η εταιρεία, η οποία εκτός όλων των άλλων αναλαμβάνει και τα έξοδα των υλικών.

Οι εκλεκτοί θα πρέπει να αγαπούν τη μαγειρική και φυσικά την πίτσα. Ο μισθός θα αποφασίζεται βάσει της εμπειρίας και του χρόνου που διαθέτει ο κάθε δοκιμαστής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν πόσες ώρες την ημέρα θέλουν να ασχοληθούν και να το αναφέρουν στην αίτηση.

Ooni is searching for our very own Pizza Taste Testers! Yes, you CAN get paid to eat pizza. Read the full job description here: http://bit.ly/ooniPTT

Gepostet von Ooni am Donnerstag, 13. September 2018

Ένας γευστικός τρόπος για να βγάλεις από 300 έως 1.000 ευρώ τη μέρα

Το ημερομίσθιο των 1.000 ευρώ προορίζεται «για εξαιρετικούς υποψήφιους με πρόσθετες ικανότητες. Για παράδειγμα κάποιος που φτιάχνει εξαιρετικές πίτσες και παράλληλα δημιουργεί περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σε βίντεο ή για κάποιον έμπειρο μάγειρα που έχει εξυπηρετήσει κόσμο».

Οι προσληφθέντες θα μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να εργαστούν με μερική ή πλήρη απασχόληση στο κομμάτι της δοκιμής προϊόντων ή στην ανάπτυξη συνταγών. Όλοι θα λάβουν έναν ξυλόφουρνο της Ooni που σύμφωνα με την εταιρεία χρειάζεται μόλις 60 δευτερόλεπτα για να ψήσει την πίτσα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν μέχρι τις 14 Οκτωβρίου ένα βίντεο στο οποίο θα περιγράφουν λεπτομερώς γιατί είναι οι κατάλληλοι για μια θέση στην εταιρεία και παράλληλα θα δείχνουν κάποιες «επικές ικανότητες για πίτσα».

Σχετικά άρθρα