Δολοφονία Άλκη-20χρονος: «Φοβάμαι» (video)

Μίλησε, εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη

Ο 20χρονος Αλβανός, που διέφυγε στην Αλβανία την περασμένη Πέμπτη και συμμετείχε στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, μίλησε στην κάμερα του T-live και τον Βασίλη Παπαναστασούλη λίγη ώρα πριν παραδοθεί στην αλβανική αστυνομία. Ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη.

«Είδα στις ειδήσεις για το συμβάν και φοβήθηκα. Έφευγε ο πατέρας και η γιαγιά μου για την Αλβανία και πήγα και εγώ μαζί τους. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση. Μόνος μου πήρα την απόφαση να φύγω από την Ελλάδα.

Δεν είπα τίποτα πατέρα μου. Τους είπα τι συνέβη όταν ήμουν στην Αλβανία».

Σχετικά με τις μέρες που πέρασε στην Αλβανία μέχρι να πάρει την απόφαση να παραδοθεί είπε: «Είναι μια μεγάλη περιπέτεια για τη ζωή μου και φοβάμαι πολύ. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω στον ανακριτή. Έχω μάθει για το ένταλμα και ξέρω ότι κάποιοι έχουν προφυλακιστεί. Για το ρόλο μου στο περιστατικό θα τον πω στον ανακριτή. Θα παραδοθώ στην Ελλάδα».

 

 

Για το τι θα ήθελε να πει στους γονείς του Άλκη ανέφερε χαρακτηριστικά. «Μέσα από τα βάθη της ψυχής μου λυπάμαι και θέλω να τους πω συλλυπητήρια. Έχω μετανιώσει ναι. Δεν θα πήγαινα ξανά στο γήπεδο γιατί η οπαδική βία έχει φτάσει στα άκρα. Έχω φέρει τους δικούς μου σε δύσκολη θέση και θέλω να σταθούν δυνατοί».

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα