Δολοφονία Άλκη: Στη φυλακή ακόμη τρία άτομα

Πρόκειται Έλληνες ηλικίας 20, 21 και 23 ετών

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην 7η τακτική ανακρίτρια τρεις ακόμα νεαροί που φέρονται να εμπλέκονται στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 20, 21 και 23 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στην δολοφονική επίθεση. Η διαδικασία και σήμερα ήταν πολύωρη.

Ενδεικτικό είναι ότι η απολογία του 20χρονου διήρκησε δυόμιση ώρες, η απολογία του 21 χρόνου περίπου δύο ώρες, ενώ ο τρίτος, 21 ετών, ο οποίος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, υπέδειξε των δράστη που κατάφερε τις φονικές μαχαιριές στον Άλκη και την τοποθεσία που πέταξε το μαχαίρι, απολογήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα.

Όπως είπε στην απολογία του ο 21χρονος: «Έφτασα στο σημείο τελευταίος χωρίς να κρατώ κάποιο αντικείμενο στα χέρια μου. Κατευθύνθηκα προς τα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας όπου εκεί βρισκόταν ένα από τα θύματα που τραυματίστηκαν το οποίο χτυπούσε με το κράνος έναν εκ των συγκρατούμενων μου. Το μόνο που έκανα ήταν να τον πιάσω με τα χέρια μου και να τον τραβήξω».

 

 

Σημείωνε ότι, πλέον, ο αριθμός των προφυλακιστέων για τη δολοφονική επίθεση ανέρχεται στα έξι άτομα, ενώ αύριο, Παρασκευή, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης ακόμα τέσσερις κατηγορούμενοι.

Παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι κατηγορούμενοι που οδηγούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο με χειροπέδες, δεν είπαν κουβέντα.

πηγή: grtimes.gr

Σχετικά άρθρα