Δολοφονία Άλκη: Στη Θεσσαλονίκη ο 20χρονος

Η Αστυνομία τον μετέφερε στη ΓΑΔΘ

Στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία και εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Ο νεαρός προηγουμένως μεταφέρθηκε από την αλβανική Αστυνομία στο Μεθοριακό Σταθμό της Κρυσταλλοπηγής όπου και παραδόθηκε και συνελλήφθη από τις ελληνικές αρχές. Από τα ελληνοαλβανικά σύνορα τον παρέλαβαν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (10/2) δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει το grtimes.gr. Tης μεταφοράς του ηγήθηκε ο Αντιστράτηγος και Γενικός Επιθεωρητής της Αστυνομίας στη Βόρεια Ελλάδα, Κωνσταντίνος Σκούμας.

Το μαύρο τζιπ της ΕΛ.ΑΣ., με φιμέ τζάμια, έφτασε χωρίς τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης και κατευθύνθηκε αμέσως στο υπόγειο της ΓΑΔΘ.

Είναι ο 11ος που ταυτοποιήθηκε για το άγριο έγκλημα στην περιοχή του Χαριλάου.

«Εμφανίστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη πριν από λίγο στα ελληνοαλβανικά σύνορα, δυνάμει εκδοθέντος εντάλματος σύλληψης, 20χρονος αλλοδαπός που εμπλέκεται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου ημεδαπού στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Σχετικά άρθρα