Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ

Τρέχουν οι εξελίξεις

Kαταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, καθώς σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία, τα στοιχεία από την έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν

Όπως αναφέρθηκε στην ενημέρωση στη ΓΑΔΑ, τα νέα στοιχεία δεν μπορούσαν να περιμένουν ενώ όπως έγινε γνωστό, η επιχείρηση της ΕΛΑΣ θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο ο λόγος που αυτό δε συνέβη ήταν για να πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο.

Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη το πρωί της Πέμπτης στην Αλόννησο, όπου σήμερα τελείται Τρισάγιο στη μνήμη της, προκειμένου να φέρουν στην Αθήνα τον σύζυγό της, που βρίσκεται εκεί, για να δώσει νέα κατάθεση.

Οι τελευταίες εξελίξεις

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την δύσκολη υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο είναι «σφίγγες». Αυτό που επισημαίνουν με νόημα στο ethnos.gr είναι ότι ο 32χρονος πιλότος δίνει αυτή την ώρα, μία συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο ραγδαίων εξελίξεων και ανατροπών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει κληθεί κανείς άλλος πέρα από τον σύζυγο για κατάθεση την Πέμπτη στη ΓΑΔΑ. Το γεγονός, άλλωστε, ότι κλιμάκιο του ΥΔΕΖΙ έσπευσε στην Αλόννησο την ημέρα του μνημοσύνου της άτυχης Καρολάιν δείχνει ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους πολύτιμα στοιχεία για τα οποία αναζητούν απαντήσεις και ενδεχομένως και διευκρινίσεις τις οποίες μπορεί να δώσει μόνο ο σύζυγος της νεαρής μητέρας.

«Υπάρχουν αρκετά κενά στην υπόθεση»

Γι’ αυτό και δεν έχασαν καθόλου χρόνο στο να τον καλέσουν για ακόμη μια κατάθεση στον ενδέκατο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Ο 32χρονος έχει δώσει πάνω από δέκα συμπληρωματικές καταθέσεις στις Αρχές, ωστόσο το γεγονός ότι κλήθηκε εσπευσμένα για νέα κατάθεση και μάλιστα την ημέρα του μνημοσύνου προκαλεί ευλόγως ερωτήματα.

«Είναι μια υπόθεση που θέλει πολλή δουλειά. Υπάρχουν αρκετά “κενά” σημεία και το να συνθέσεις το παζλ του συγκεκριμένου εγκλήματος, λόγω της φύσης του και των συνθηκών κάτω από τις οποίες τελέστηκε, είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει, όμως, το τέλειο έγκλημα και αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της Καρολάιν θα βρεθεί», έλεγαν με νόημα στο ethnos.gr από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Το ρολόι φέρνει στο φως στοιχεία «φωτιά»
Ακόμα ένα καθοριστικό στοιχείο που αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση είναι το ρολόι που είχε στο χέρι της η άτυχη Καρολάιν την στιγμή της δολοφονίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV, οι παλμοί που αυτό κατέγραψε δεν συμπίπτουν με την ώρα που σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου, είχαν εισβάλει στο σπίτι οι ληστές. Οι Αρχές καλούν λοιπόν τον σύζυγο της κοπέλας να δώσει εξηγήσεις για το συγκεκριμένο στοιχείο που μαζί με άλλα οδηγεί την ΕΛ.ΑΣ στο συμπέρασμα πως τελικά δεν επρόκειτο για ληστεία.

«Εδώ που φτάσαμε, δεν μπορούμε να αφήσουμε στην τύχη του τίποτα», ανέφερε στο OPEN αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Την ίδια ώρα, ακόμα ένα στοιχείο για το οποίο καλείται να δώσει εξηγήσεις ο 32χρονος άνδρας είναι η πληροφορία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια πως ο χρόνος που αφαιρέθηκε η κάρτα καταγραφικού από τις κάμερες παρακολούθησης του σπιτιού, δεν συμπίπτει επίσης με τις ώρες της ληστείας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Η ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τις εξελίξεις, ανέφερε πως ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξεταστεί, ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες.

Σχετικά άρθρα