Δολοφονία Καραϊβάζ: «Η δικαίωση είναι για τη μνήμη του, όχι για εμάς»

Τι δήλωσε η σύζυγος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου

Για τη δολοφονία του συζύγου της, έξω από το σπίτι τους στον Άλιμο κατέθεσε σήμερα στον ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία για εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ, η χήρα του δημοσιογράφου. Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας στον δικαστικό λειτουργό.

 

Αποχωρώντας από τα δικαστήρια η κυρία Καραϊβάζ εξέφρασε σε δηλώσεις της, τις ευχαριστίες της στον πρωθυπουργό και τους υπουργούς καθώς και σε όλους όσους συνέβαλαν για την εξέλιξη της υπόθεσης προκειμένου να εξιχνιαστεί το έγκλημα. Ευχαρίστησε επίσης το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων και προσωπικά την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου για την στήριξη της καθώς και τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων για την συντονισμένη, όπως ανέφερε, προσπάθεια που έκαναν ώστε η «υπόθεση Καραϊβάζ» να μην ξεχαστεί.

«Η δικαίωση είναι για τη μνήμη του, όχι για εμάς»
Ειδικότερα στις κάμερες η χήρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου είπε:

«Έχουμε την πρώτη θετική έκβαση στην υπόθεση του Γιώργου μας. Όλα αυτά τα 2 χρόνια έγινε μία προσπάθεια ώστε η υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ να μην ξεχαστεί. Ασκήθηκαν τρομερές πιέσεις ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα και να βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση για όλους σήμερα να είμαστε εδώ».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που από το υστέρημά του βοήθησαν στη μνήμη του Γιώργου για το πολυϊατρείο για το Χαμόγελο του Παιδιού. Εμείς η οικογένειά του, εμμένουμε ότι η δικαίωση είναι για τη μνήμη του, εμείς δεν πρόκειται να δικαιωθούμε. Μόνο με ένα θαύμα θα δικαιωνόμασταν, να γυρίσει ο Γιώργος πίσω», σημείωσε η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ.

 

Σχετικά άρθρα