Δολοφονία οκτώ μελών της ίδιας οικογένειας

Μακελειό στο Οχάιο

Με μία σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκαν οκτώ μέλη της ίδιας οικογένειας σε τέσσερα διαφορετικά σπίτια σε αγροτική περιοχή έξω από το Πίκετον του Οχάιο, με τις αρχές να μην έχουν ακόμη στοιχεία για τον δράστη ή τους δράστες των δολοφονιών.

Οι αρχές εκτιμούν πως κανένα από τα θύματα δεν αυτοκτόνησε και άρα τουλάχιστον ένας δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος.

Έχουν βρεθεί νεκροί συνολικά επτά ενήλικες και ένας 16χρονος που πιστεύεται ότι όλοι είναι μέλη της οικογένειας Ρόουντεν. Οι δολοφονίες έγιναν σε τέσσερα σπίτια, τα τρία πρώτα πάνω στον ίδιο δρόμο σε αραιοκατοικημένη περιοχή.

Κάποια από τα θύματα δολοφονήθηκαν την ώρα που κοιμούνταν, μεταξύ τους και μία μητέρα ενός βρέφους μόλις τεσσάρων ημερών που κοιμόταν κοντά της -και το βρέφος, όπως και άλλα δύο παιδιά σε άλλα σπίτια θυμάτων, είναι ζωντανά.

Η τοπική αστυνομία δεν έχει ακόμη καταλήξει σε πιθανό κίνητρο όμως προειδοποίησε τους κατοίκους της περιοχής, και ειδικά άλλα μέλη της ίδιας οικογένειας, να είναι πολύ προσεκτικοί.

Σχετικά άρθρα

Το συγκινητικό “αντίο” της κόρης του Άλι στον πατέρα της

Η Λάιλα Άλι αποχαιρέτησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον πατέρα της και θρύλο της πυγμαχίας, Μοχάμεντ Άλι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου σε ηλικία 74 ετών, μέσω του λογαριασμού της στο Facebook. “Αγαπώ αυτή την φωτογραφία του πατέρα μου και της κόρης μου, Σύδνεϊ, όταν ήταν μωρό. Ευχαριστώ για όλη […]