Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν

Ραγδαίες οι εξελίξεις

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, καθώς ο 32χρονος πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης (17/6) τη δολοφονία της συζύγου του και συνελήφθη!

Όπως είχε μεταδώσει το Open και η Μίνα Καραμήτρου, οι αστυνομικοί μετά τα νεότερα στοιχεία δεν αντιμετώπιζαν πλέον τον 32χρονο ως βασικό μάρτυρα αλλά ως ένα από τα βασικά πρόσωπα που σχετίζονται με τη δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος δεν είχε καταφέρει να πείσει τους αστυνομικούς και να δώσει εξηγήσεις γύρω από τα νέα δεδομένα τα οποία προέκυψαν καθώς οι αξιωματικοί ζητούσαν από τον πιλότο να αφηγηθεί εκ νέου τι ακριβώς συνέβη στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος ισχυρίζεται ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε όταν ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει.

Μετά από πολύωρη εξέταση στη ΓΑΔΑ, ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου με τις καταιγιστικές εξελίξεις να προκαλούν ανατριχίλα. «Εγώ, το έκανα!», παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, που «έσπασε» έπειτα από μία ανάκριση – θρίλερ η οποία κράτησε σχεδόν επτά ώρες.

Το κατώφλι του ενδέκατου ορόφου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής -το οποίο είχε περάσει δεκάδες φορές τις 37 αυτές ημέρες που πέρασαν από την ώρα όπου δολοφόνησε άγρια τη γυναίκα του- και αυτή την φορά το διέβη πεπεισμένος ότι θα «ξεγελάσει» -όπως πίστευε και κατά τις προηγούμενες συμπληρωματικές του καταθέσεις- τους αστυνομικούς.

«Δεν είχα σχεδιάσει τίποτα. Είχαμε έναν μεγάλο καβγά και έδρασα χωρίς να σκεφτώ. Δεν ομολόγησα από την αρχή γιατί σκεφτόμουν το παιδί μου», φέρεται να είπε στους αξιωματικούς του ΥΔΕΖΙ, που όλο αυτό το διάστημα δούλευαν σκληρά και κάτω από άκρα μυστικότητα, προσπαθώντας να βρουν τα δεδομένα εκείνα τα οποία θα έφερναν αντιμέτωπο τον 32χρονο πιλότο με την ωμή αλήθεια από την οποία ακόμα και με δηλώσεις του στα ΜΜΕ επιχειρούσε να ξεφύγει, σε μία προσπάθεια να «θολώσει» τα νερά.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι εμφανιζόταν πεπεισμένος ότι οι αστυνομικοί θα βρουν τους δολοφόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε συνεχώς σε επαφή, κάνουν καλά τη δουλειά τους και θα τους πιάσουν».

 

 

Σχετικά άρθρα