Δολοφόνοι! (video)

Πυροβολισμοί και τραυματίας ανάμεσα σε Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς!

Ένας τραυματίας στο νοσοκομείο από επεισόδια σε νυχτερινό μαγαζί του Παγκρατίου, τα οποία φέρονται να ξεκίνησαν από καυγά οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gazzetta.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 23χρονος που μεταφέρθηκε στο «Γεννηματάς» έχει τραυματιστεί από πολυβολισμούς, οι οποίοι φέρεται να «έπεσαν» ανάμεσα σε θαμώνες του μαγαζιού στη λεωφόρο Υμηττού στο Παγκράτι!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία της διένεξης ήταν οπαδική κόντρα ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ο τραυματίας συμμετείχε στη σύγκρουση ή αν τον βρήκε «αδέσποτη» σφαίρα.

Την έρευνα της υπόθεσης ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής μαζί με την υποδιεύθυνση για εγκλήματα βίας σε αθλητικούς χώρους, ενώ να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό στην περιοχή είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στον σύνδεσμο των οπαδών του Ολυμπιακού.

http://www.youtube.com/watch?v=uDenv0ZCknM

Σχετικά άρθρα

Ο γάτος πρόεδρος της Αλάσκα

Την τιμητική του στην πόλη Ταλκίτνα της Αλάσκα που απέχει 140 χλμ. βόρεια του Ανκορατζ έχει ο Σταμπς, ένας 16χρονος γάτος, Βρέθηκε πριν από δέκα χρόνια, μαζί με άλλα γατάκια σε ένα κουτί έξω από ένα πολυκατάστημα της πόλης, με την διευθύντρια του καταστήματος να αποφασίζει να τον κρατήσει και τον βάπτισε με το όνομα Στάμπς. […]