Δολοφόνοι! (video)

Πυροβολισμοί και τραυματίας ανάμεσα σε Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς!

Ένας τραυματίας στο νοσοκομείο από επεισόδια σε νυχτερινό μαγαζί του Παγκρατίου, τα οποία φέρονται να ξεκίνησαν από καυγά οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gazzetta.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 23χρονος που μεταφέρθηκε στο «Γεννηματάς» έχει τραυματιστεί από πολυβολισμούς, οι οποίοι φέρεται να «έπεσαν» ανάμεσα σε θαμώνες του μαγαζιού στη λεωφόρο Υμηττού στο Παγκράτι!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία της διένεξης ήταν οπαδική κόντρα ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ο τραυματίας συμμετείχε στη σύγκρουση ή αν τον βρήκε «αδέσποτη» σφαίρα.

Την έρευνα της υπόθεσης ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής μαζί με την υποδιεύθυνση για εγκλήματα βίας σε αθλητικούς χώρους, ενώ να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό στην περιοχή είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στον σύνδεσμο των οπαδών του Ολυμπιακού.

http://www.youtube.com/watch?v=uDenv0ZCknM

Σχετικά άρθρα

Μακελειό με 2 νεκρούς!

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι το αποτέλεσμα πυροβολισμών πριν από λίγο στη Λεωφόρο Ηρακλείου έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτων μαρτύρων οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα σταμάτησαν μπροστά σε μία ομάδα ατόμων και εκτέλεσαν τα δύο άτομα που καθόντουσαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και στη συνέχεια […]

Σε αυτή την ηλικία γίνεται το καλύτερο σεξ

Όταν τα χρόνια περνούν δεν αλλάζει μόνο το σώμα και η συμπεριφορά αλλά και η ερωτική μας ζωή, η οποία από ότι φαίνεται, προσαρμόζεται σε αυτές τις αλλαγές! Οι μελετητές αυτή την φορά βάλθηκαν να ανακαλύψουν σε ποια ηλικία είναι καλύτερο το σεξ. Όπως τεκμηρίωσαν οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ στα 28 τους χρόνια, […]