Δουλειά προπονητή στην Ισπανία βρήκε ο πρόσφυγας που κλώτσησε η οπερατέρ

Τυχερός μέσα στην ατυχία του

Σε μια από τις γνωστότερες σχολές προπονητών ποδοσφαίρου στην Ισπανία βρήκε δουλειά ο Σον Οσάμα Αμπντούλ Μοσέν, ο Σύρος πρόσφυγας ο οποίος έγινε γνωστός σε όλον τον κόσμο πριν από 15 μέρες, όταν στην προσπάθειά του να μπει στην Ουγγαρία μαζι με τον γιο του, δέχθηκε επίθεση από την οπερατέρ Πέτρα Λάζλο.

Οι φωτογραφίες με την Ουγγαρέζα εικονολήπτρια να βάζει τρικλοποδιά στον πρόσφυγα είχαν προκαλέσει σάλο διεθνώς και η ίδια έχασε τη δουλειά της. Για τον Σύρο άνδρα όμως αυτή η δημοσιότητα του άνοιξε μια πόρτα για επαγγελματική αποκατάσταση.

«Να βοηθήσουμε έναν συνάδελφο…»

Ο επικεφαλής της σχολής προπονητών ποδοσφαίρου της Χετάφε στα περίχωρα της Μαδρίτης είχε διαβάσει ότι ο Μοσέν ήταν καθηγητής προπονητής στη Συρία και τον αναζήτησε. «Αποφασίσαμε να βοηθήσουμε αυτόν τον συνάδελφο» είπε ο Μιγκέλ Ανχέλ Γκαλάν, διευθυντής της σχολής.

Ο δήμος της Χετάφε θα προσφέρει ένα διαμέρισμα στον Μοσέν για τον πρώτο καιρό, μέχρι να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του οικονομικά. Ο Σύρος πρόσφυγας αναμένεται να φτάσει στη Μαδρίτη τα μεσάνυχτα της Τετάρτης μαζί με τον γιο του. Οι τοπικές αρχές καταβάλουν προσπάθειες να μεταβούν το συντομότερο δυνατό στην ισπανική πρωτεύουσα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας των προσφύγων.

Σχετικά άρθρα

Οι Ιταλοί γλείφουν παγωτό χωνάκι! (pics)

Μετά το σάλο που ξέσπασε για σεξιστικό δημοσίευμα σκανδαλοθηρικού περιοδικού με την υπουργό Δημόσιας Αυτοδιοίκησης, Μαριάννα Μαντία, να απολαμβάνει ένα χωνάκι. Μετά το σάλο που ξέσπασε για δημοσίευμα ιταλικού σκανδαλοθηρικού περιοδικού που δημοσίευσε φωτογραφίες της υπουργού Δημόσιας Αυτοδιοίκησης, Μαριάννα Μαντία, σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο έτρωγε παγωτό χωνάκι, καμπάνια κατά του εντύπου έχει ξεκινήσει […]