Έχασε την γυναίκα του στο στοίχημα!

Τον πρόδωσε ο… Γκουαρντιόλα!

Στην Κένυα ένας φίλαθλος έπαιξε και έχασε σε στοίχημα την γυναίκα του λόγω της Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με το NairobiNews (που παρουσίασε και σχετική φωτογραφία), είδηση που αναπαρήγαν ΜΜΕ σε όλη την Ευρώπη, δύο φίλοι, πριν τον αγώνα, υπέγραψαν ένα «συμφωνητικό» σε ένα χαρτί, σχετικά με το αποτέλεσμα του ντέρμπι του Μάντσεστερ, στο οποίο η Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-2 (παρότι έχανε με 2-0) και “καθυστέρησε” τη στέψη της Σίτι.

Ο ένας από τους δύο, σίγουρος για την ανωτερότητα των “Πολιτών”, αποδέχθηκε την πρόκληση του άλλου και στοιχημάτισε να παραδώσει στον φίλο του την σύζυγό του αν η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν κέρδιζε την Premier League εναντίον της Γιουνάιτεντ, όπως και τελικά συνέβη.

«Δια του παρόντος, εγώ ο Αμάνι Στάνλεϊ, υπόσχομαι να δώσω την σύζυγό μου για μια εβδομάδα στον φίλο μου, τον Τόνι Σίλα αν Μάντσεστερ Σίτι δεν κερδίσει την Premier League στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι απολύτως καλά και δεν αναγκάστηκα από κανέναν σε αυτή τη συμφωνία», αναφέρει το συμφωνητικό σύμφωνα με την NairobiNews. Πραγματικά εντυπωσιακό.

Ίσως ο Αμάνι Στάνλεϊ, δεν γνώριζε ένα παρόμοιο προηγούμενο: το 2007 ένας Ρώσος παίκτης του πόκερ πρόσφερε την γυναίκα του σε μία παρτίδα του παιχνιδιού. Την έχασε, αλλά μετά την συμφωνία η Τατιάνα (αυτό είναι το όνομα της γυναίκας) δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι και παντρεύτηκε τον άλλο.

Σχετικά άρθρα