Έχουν περάσει 10 χρόνια, αλλά οι γονείς της μικρής Μαντλίν ελπίζουν

Άσβεστη παραμένει η ελπίδα της οικογένειας ΜακΚαν

Άσβεστη παραμένει η ελπίδα της οικογένειας ΜακΚαν πως θα καταφέρει να βρει τη μικρή Μαντλίν, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 10 χρόνια από ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στην Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο BBC, ο Τζέρι και η Κέιτ ΜακΚάν δηλώνουν αποφασισμένοι πως θα κάνουν «ό,τι χρειαστεί και για όσο χρειαστεί» προκειμένου να βρουν την κορούλα τους.
Στις 3 Μαΐου συμπληρώνονται 10 χρόνια από την εξαφάνιση του κοριτσιού, μία υπόθεση που πήρε μεγάλη έκταση σε όλον τον κόσμο.
«Κανένας γονιός δε θα εγκατέλειπε την προσπάθεια, παρά μόνο εάν ήταν σίγουρο πως το παιδί είναι νεκρό. Δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτό, επομένως…», δήλωσε ο πατέρας του κοριτσιού.
Από την πλευρά της η μητέρα, Κέιτ ΜακΚάν, είπε πως «η ελπίδα μου πως η Μαντλίν είναι ζωντανή δεν είναι μικρότερη από ό,τι ήταν πριν από δέκα χρόνια».
Αμέτρητα σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κανένα δεν επιβεβαιώθηκε. Για την ερευνά μέχρι και σήμερα έχουν ληφθεί 1.338 καταθέσεις και ερευνήθηκαν 60 ύποπτα άτομα, αλλά η Αστυνομία δεν έχει καταφέρει να αποκαλύψει τι απέγινε το κορίτσι.
ΠΗΓΗ: BBC

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Μακαρι καποια στιγμη να βρουν πληρωση.
    Και ας ειναι οσο γινεται πιο ανωδυνη.

Comments are closed.