Έδειραν αντιδήμαρχο στον Εύοσμο

Επειδή έκανε έλεγχο σε καφετέρια

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε χθες το μεσημέρι ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, Σωτήρης Μαγόπουλος ,διότι έπραξε το αυτονόητο, να κάνει έλεγχο δηλαδή σε κατάστημα υγειονομικό ενδιαφέροντος στην πλατεία Ευόσμου για πολεοδομικές παραβάσεις.

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί, όταν ο κ. Μαγόπουλος με υπαλλήλους του δήμου επιχείρησε να πραγματοποιήσει έλεγχο σε καφετέρια στην πλατεία Ευόσμου, μετά από πολλές καταγγελίες πολιτών και την εισαγγελική παραγγελία που δέχτηκε. Εκεί βρισκόταν ο γιος του ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν επέτρεπε την είσοδο στον αντιδήμαρχο και τους υπαλλήλους, ζητώντας να έρθει μαζί τους ο εισαγγελέας ή η αστυνομία.

Αργότερα το μεσημέρι ο αντιδήμαρχος επανήλθε μαζί με αστυνομικούς, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος. Μόλις ολοκληρώθηκε ο έλεγχος, ο γιος του ιδιοκτήτη, ως μαινόμενος ταύρος αναζητούσε τον κ. Μαγόπουλος.

Όταν τον βρήκε του επιτέθηκε, τον έπιασε από το λαιμό και στη συνέχεια άρχισε να τον γρονθοκοπεί, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο.

Αμέσως μόλις έμαθε το περιστατικό ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Πέτρος Σούλας, επισκέφθηκε μαζί με τους αντιδημάρχους του Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, προκειμένου να την ενημερώσει για το περιστατικό και να πραγματοποιήσει την καταγγελία.

“Ήταν ένα τραγικό περιστατικό. Δεν γίνεται όταν κάνουμε το καθήκον μας και πραγματοποιούμε ελέγχους να δεχόμαστε τραμπουκισμούς. Σεβόμαστε το δικαίωμα των επιχειρήσεων στην εργασία, ειδικότερα στις εποχές που ζούμε αλλά πρέπει και αυτοί να σέβονται το δικαίωμα των πολιτών στην πλατεία του Ευόσμου”, δήλωσε στο thestival.gr, για το περιστατικό ο Πέτρος Σούλας.

Ο Σωτήρης Μαγόπουλος διακομίστηκε χθες σε νοσοκομείο της πόλης με κακώσεις και σήμερα πήρε εξιτήριο, ενώ μετά την καταγγελία, η αστυνομία αναζητεί τον δράστη της επίθεσης στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα