Έδωσαν ραντεβού για ξύλο στο Παλαιό Φάληρο!

Η βλακεία είναι ανίκητη: Εν μέσω καραντίνας…

Μπορεί η Ελλάδα να έχει πληγεί από τον κορωνοϊό, ωστόσο όπως φαίνεται ορσιμένοι δεν καταλαβαίνουν ούτε από την πανδημία, ούτε από τα αυστηρά μέτρα αλλά ούτε και από την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Ο λόγος φυσικά για δύο ομάδες νεαρών στο Παλαιό Φάληρο, οι οποίες το απόγευμα της Τετάρτης (25/3) βγήκαν στο δρόμο, προκειμένου να λύσουν τις όποιες διαφορές είχαν.

Όπως ήταν φυσικό οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν αναστατωμένοι στα μπαλκόνια, προκειμένου να δουν τι συμβαίνει. Εκεί είδαν τις δύο ομάδες που είχαν από 10 άτομα η καθεμιά, να έχουν σπάσει την καραντίνα και να έχουν βγει έξω προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Την συγκεκριμένη είδηση παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης (26/3) η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Σχετικά άρθρα

Οκτώ συλλήψεις σε παράνομο οίκο ανοχής!

Γυναίκες εκδίδονταν με το πρόσχημα ότι προσφέρουν υπηρεσίες μασάζ. Μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε διαμέρισμα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Βασιλίσσης Όλγας, όπου λειτουργούσε παράνομα οίκος ανοχής. Συνελήφθη ο 44χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης και η 28χρονη υπεύθυνη του χώρου, σε βάρος των οποίων, καθώς και […]