“Έφαγα τον εραστή μου”

Ποιος είναι ο γερμανός κανίβαλος

Στην εκπομπή «Docs: Interview with a Cannibal» μίλησε ο Γερμανός Αρμίν Μέιβς ένας από τους γνωστότερους κανίβαλους στην ιστορία.

Όπως ο ίδιος είπε, το 2001 είχε βάλει αγγελία online στην οποία ζητούσε κάποιον για να τον φάει ζωντανό. Και βρήκε ανταπόκριση. Ο 43χρονος Μπερντ Μπρέιντς του απάντησε θετικά.

Όπως είπε, ετοίμασε τα πάντα στην εντέλεια, ανάβοντας ακόμη και κεριά. «Η πρώτη αίσθηση ήταν περίεργη, αλλά το ονειρευόμουν 40 χρόνια», λέει  και συμπληρώνει: «Ενιωθα πως κατάφερνα ένα εσωτερικό δέσιμο με την ανθρώπινη σάρκα».
Εξηγώντας τι έκανε στον Μπρέιντς, ο Μέιβς είπε ότι του αρχικά του είχε δώσει υπνωτικά χάπια και αλκοόλ και αφού συνήλθε έφαγαν μαζί. Στη συνέχεια έκαναν μαζί μπάνιο, του διάβασε ένα βιβλίο του Star Trek και τον σκότωσε, μαχαιρώνοντάς τον στο λαιμό. Μάλιστα, όλα αυτά τα είχε κινηματογραφήσει.

Ο Μέιβς είπε ότι εν συνεχεία έτρωγε ανθρώπινο κρέας επί 10 μήνες.

Ο κανίβαλος συνελήφθη το 2002 και αν και στην αρχή αρνιόταν τα πάντα, στο δικαστήριο ομολόγησε τις πράξεις του, υποστηρίζοντας, όμως, ότι το θύμα του ήρθε μόνο του σε εκείνον καθώς επιθυμούσε έναν όμορφο θάνατο.

Ο Μέιβς εκτίει ισόβια ποινή και υποστηρίζει πως τώρα έγινε χορτοφάγος.

πηγή: ifemerida.gr

Σχετικά άρθρα