Έφαγε ξύλο από γυναίκα μέσα στο λεωφορείο

«Ή τον συμμορφώνεις ή τον ταράζω στο ξύλο» φαίνεται να είπε η γυναίκα στο οδηγό

Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ της γραμμής Αθήνα-Πρέβεζα, καθώς ένας 60χρονος αποφάσισε να εκφράσει τις σκέψεις του δυνατά, γεγονός που δεν άρεσε σε μία συνεπιβάτιδά του, που τον… ξυλοφόρτωσε.

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, στο λεωφορείο βρίσκονταν περίπου 25 επιβάτες, όταν η συζήτηση ενός άνδρα στο τηλέφωνο τον εξόργισε και άρχισε να βρίζει και να απειλεί, τόσο δυνατά που τον άκουγαν όλοι γύρω του.

Κλείνοντας το τηλέφωνο, εμφανώς εκνευρισμένος, ο άντρας άρχισε να μονολογεί και να εκφράζει τις σκέψεις του μιλώντας με τον εαυτό του. «Γ@μ****οι Έλληνες… καλά σας κάνουν οι Γερμανοί… οι γυναίκες είναι π@*τ@ν%ς… ήταν μερικές από τις λέξεις που ξεστόμισε. Συνέχισε, μάλιστα, για μερικά δευτερόλεπτα. Κάτι το οποίο εξόργισε μια νεαρή γυναίκα που καθόταν μερικές θέσεις πίσω του.

«Σας παρακαλώ κύριε…» είπε η κοπέλα, «μπορείτε να μην φωνάζετε τις σκέψεις σας;» συνέχισε. Για να λάβει την απάντηση «άι στο διάολο και εσύ μωρή… κότα…».

Τότε, μία άλλη γυναίκα που καθόταν σχεδόν δίπλα στον 60χρονο, σηκώθηκε από το κάθισμά της και αφού τον χτύπησε του είπε «σε ακούμε τόση ώρα, έβρισες την κοπέλα, βρίζεις τις γυναίκες, είπες αυτά που είπες για τους Έλληνες, βρίζεις εθνικότητες… ζήτα αμέσως συγνώμη εδώ μπροστά σε όλους αλλιώς θα φας και άλλες…», ενώ η νεαρή, που την είπε «κότα» διαμαρτύρονταν για την συμπεριφορά του και τον στόλιζε με κοσμητικά επίθετα.

«Ή τον συμμορφώνεις ή τον ταράζω στο ξύλο» φαίνεται να είπε η γυναίκα στο οδηγό. «Θα φάει της χρονιάς του. Μέχρι να φτάσουμε στην Πρέβεζα, θα τον βαράω και θα καλέσω και την αστυνομία» είπε, απαιτώντας επίμονα να ζητήσει συγνώμη για όσα είχε νωρίτερα ξεστομίσει.

Μετά την προτροπή και την παράκληση του οδηγού ο άνδρας τελικά ζήτησε συγνώμη και το συμβάν σταμάτησε εκεί.

πηγή: thestival

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

Comments are closed.