«Έφτιαξα το στήθος μου και θέλω να το βγάζω συνέχεια»

Τι δηλώνει η κόρη του Λευτέρη Πανταζή

H Kόννυ Μεταξά φωτογραφίζεται topless για το περιοδικό Down Town και μιλάει για την πλαστική στο στήθος στην οποία έχει υποβληθεί.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, που έχει προκαλέσει σχόλια για τις σέξι αναρτήσεις της στα social media, αποκαλύπτει ότι έχει κάνει ανόρθωση και ότι αυτός είναι ο λόγος που θέλει να το αναδεικνύει.

«Αφού το έφτιαξα γιατί να μην το χαρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Down Town. Και συμπληρώνει: «Το καλοκαίρι έφτιαξα το στήθος μου για να νιώσω καλύτερα. Δεν άλλαξα νούμερο απλώς έκανα ανόρθωση. Από τότε θέλω να το βγάζω συνέχεια».Όσο για την νέα αποκαλυπτική της φωτογράφιση, τόνισε: «Ξέρω ότι σίγουρα  κάποιοι θα με κράξουν γι΄αυτή τη φωτογράφιση. Θα πει ο καθένας μια γνώμη την οποία κανείς δεν ζήτησε. Αδιαφορώ…Με κράζουν οι καημένοι γιατί είναι πρόβατα και δεν μπορούν να με χειριστούν».

Σχετικά άρθρα

Ισόβια για την ομορφότερη εγκληματία! (pics)

Η Stephanie  Beudoin, φοιτήτρια νοσηλευτικής από τον Καναδά, έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά την σύλληψή της, λίγους μήνες πριν, κερδίζοντας τον τίτλο της πιο σέξι εγκληματία. Οι φωτογραφίες της κατηγορούμενης έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, και δεν ήταν λίγοι οι άνδρες που, είτε σοβαρά είτε για πλάκα, προσφέρθηκαν να πληρώσουν την εγγύηση για την αποφυλάκισή της.   […]

1 Σχόλιο

Comments are closed.