Έγιναν οι «διαρροές» των νέων iPhone

Οι τιμές και τα νέα μοντέλα της Apple

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα τα iPhone 2018 θα αποκαλυφθούν επίσημα στο κοινό και σύμφωνα με μία τελευταία έκθεση η ονομασία του μεγαλύτερου μοντέλου της εταιρείας δεν θα είναι το φημολογούμενο iPhone XS Plus αλλά το iPhone XS Max.

Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από δύο διαφορετικές πηγές με πρόσβαση στο τμήμα marketing της Apple. Ανεξάρτητα τώρα από την ονομασία των δύο OLED iPhones, θα πρέπει να σκεφτόμαστε τα iPhone XS και το iPhone XS Max ως δύο πανομοιότυπα μοντέλα, αντίστοιχα των iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Με τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό, τα ίδια υλικά και τις ίδιες προδιαγραφές με εξαίρεση το μέγεθος και την ανάλυση της οθόνης τους, καθώς και τη χωρητικότητα της μπαταρίας τους.

Τη νέα σειρά iPhone συμπληρώνει, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, ένα πιο οικονομικό μοντέλο με 6,1 ιντσών LCD οθόνη και πλαίσιο αλουμινίου, του οποίου το τελικό όνομα δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Επιπρόσθετα, πηγές από τη Γερμανία στηριζόμενες σε αναφορές του παρελθόντος έχουν κάνει εκτίμηση των τιμών και για τρία iPhone 2018. Συγκεκριμένα, το iPhone 6.1 ιντσών LCD θα κοστίζει το ίδιο με το iPhone 8 όταν λανσαρίστηκε, το iPhone XS θα έχει την ίδια τιμή με το iPhone 8 Plus και αντίστοιχα το μεγαλύτερο iPhone XS Max θα έχει το ίδιο κόστος αγοράς με το iPhone X όταν πρωτοκυκλοφόρησε στην αγορά.
Αυτό σημαίνει ότι στην αγορά των ΗΠΑ το φτηνότερο iPhone 2018 θα κοστίζει $699, το iPhone XS $799 και αντίστοιχα, η τιμή του iPhone XS Max θα αγγίξει τα $999. Στη Γερμανία, οι αναμενόμενες τιμές είναι οι εξής: iPhone LCD 6.1 ιντσών: €799, iPhone XS €909 και iPhone XS Max €1149.

Και στις τρεις περιπτώσεις, η αναφορά τιμών έχει να κάνει για τις εκδόσεις με 64GB αποθηκευτικού χώρου. Για τις μεγαλύτερες σε χωρητικότητα εκδόσεις, στα 256GB για παράδειγμα, στη Γερμανία, θα χρειαστεί ο χρήστης να ξοδέψει επιπλέον 170 ευρώ και ίσως και κάτι παραπάνω. Αντίστοιχα, στις ΗΠΑ θα επιβαρυνθεί με 150 δολαρίων επιπλέον. Οι τιμές για τις εκδόσεις iPhone XS 512GB και iPhone XS Max 512GB εάν και όταν κυκλοφορήσουν δεν έχουν εκτιμηθεί.

Τα iPhone XS, iPhone XS Max και 6.1″ LCD iPhone θα ενσωματώνουν Face ID, χωρίς αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID, γυάλινη πλάτη με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, έκδοση iOS 12 και το νέο A12 chip της Apple.

Τα iPhone XS, iPhone XS Max και 6.1″ LCD iPhone θα παρουσιαστούν επίσημα σε ειδική εκδήλωση στις 12 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά άρθρα