Ο μπαμπάς που έγινε ρομπότ

Που μπορεί να φτάσει η αγάπη και ευρηματικότητα ενός γονιού

Όταν ο Ματ Γουόλκερ παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του αναγκάστηκε να μετακομίσει από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.

Αυτό επέφερε την απομάκρυνσή του από τα δύο αγόρια του, τον 9χρονο Τζάρβις και τον 7χρονο Μάξι από τον πρώτο του γάμο. Τα επετειακά ταξίδια του για τα γενέθλιά τους και σε ειδικές περιστάσεις δεν ήταν αρκετά για να καλύψουν το κενό τους.

Έτσι λοιπόν, ο Ματ Γουόλκερ δημιούργησε το RambleBot: ένα μικρό αυτοκινούμενο όχημα με το οποίο όχι μόνο επικοινωνεί με τα παιδιά του αλλά συμμετέχει και στα παιχνίδια τους.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Sydney Morning Herald, το μίνι-ρομπότ δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη φυσική παρουσία, αλλά είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή για να είναι μαζί τους, να νιώθει κοντά τους.

Σχετικά άρθρα

Γυμνισμός Λόγω μέθης στο μετρό!

Γυμνός εισήλθε σε συρμό του μετρό ένας άνδρας, όντας υπό την επήρεια αλκοόλ. Το περιστατικό συνέβη στο μετρό της Νέας Υόρκης. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως έβγαζε τακτικά ένα μπουκάλι ουίσκι από τη τσάντα του και έπινε από αυτό. “Ήταν αρκετά μεθυσμένος. Έπινε γερές γουλιές και στη συνέχεια έπεφτε ξερός”, ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας Peter Davis […]