Έγκλημα-μυστήριο στο Λονδίνο

Βρέθηκαν οστά μικρού αγοριού σε αποθήκη σπιτιού

Στη σύλληψη δύο γυναικών και ενός άνδρα προχώρησε η βρετανική αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία ενός μικρού αγοριού, το οποίο πιστεύεται ότι εξαφανίστηκε πριν από 11 ολόκληρα χρόνια.

Οι αρχές συνέλαβαν την Victoria Gayle, μία 31χρονη γυναίκα και μητέρα έξι παιδιών, την 50χρονη πρώην μπέιμπι-σίτερ της (η οποία αναφέρεται στα διεθνή ΜΜΕ μόνο ως Margaret) και τον 52χρονο σύντροφο της τελευταίας, μετά από την ανακάλυψη των οστών του αγοριού μέσα σε μία κούτα, στην αποθήκη ενός σπιτιού στο βόρειο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η αστυνομία έψαξε το εν λόγω σπίτι την περασμένη Τρίτη, στο πλαίσιο της έρευνας για να τον θάνατο της 18 μηνών κορούλας της Gayle, η οποία πέθανε πρόσφατα αφού κατάπιε μια μπαταρία.

Οι παράξενες συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε το βρέφος, οι οποίες «έδειχναν» κακοποίηση, οδήγησαν τις αρχές στην κατοικία της 31χρονης, στην αποθήκη της οποίας βρέθηκαν τα οστά του αγοριού, «συσκευασμένα» – σύμφωνα με την Sun – μέσα σε χαρτόκουτα.

Στη συνέχεια, η μεγαλύτερη γυναίκα με τον σύντροφό της αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, ενώ η 31χρονη παραμένει υπό κράτηση.

Το νεκρό αγοράκι πιστεύεται ότι γεννήθηκε στο Μπαρνέτ το 2004 και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η νεκροψία που διενεργήθηκε στα οστά του δεν στάθηκε δυνατό να προσδιορίσει με σιγουριά την αιτία θανάτου του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών, που δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα την ταυτότητα του αγοριού στα ΜΜΕ, θα ακολουθήσουν περαιτέρω έρευνες προκειμένου να διευκρινιστεί ο ρόλος των δύο γυναικών αλλά και του άνδρα στον χαμό του άτυχου βρέφους.

Σχετικά άρθρα