Έγκλημα στη Ρόδο: Σήμερα η κηδεία της Ντόρας

Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος

Σήμερα το απόγευμα στις 4 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κάτω Ρόδου η κηδεία της αδικοχαμένης Ντόρας Ζαχαριά που έμελλε να πέσει θύμα του αρρωστημένου μυαλού του 40χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος την σκότωσε σε στημένη ενέδρα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της με την κυνηγετική του καραμπίνα και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Απαρηγόρητοι οι γονείς της αλλά και όλοι οι δικοί της άνθρωποι που δεν μπορούν να πιστέψουν πως το χαμογελαστό κορίτσι, γεμάτο όρεξη για ζωή και αγάπη, δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου με τον πιο φρικτό τρόπο και από τα χέρια ενός άνδρα που, στην αρχή τουλάχιστον της σχέσης τους πριν από εννέα μήνες, έτρεφε τρυφερά συναισθήματα για εκείνον.

Συναισθήματα που γρήγορα γκρεμίστηκαν μέσα της από την κτητική και βίαιη συμπεριφορά του 40χρονου που μετά την συγκατοίκηση τους άρχισε να της δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο που μέχρι τότε ήξερε να καλύπτει καλά κάτω από το προσωπείο του καλού παιδιού. Ένα πρόσωπο που, σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο δολοφόνος της Ντόρας είχε δείξει τόσο σε προηγούμενες σχέσεις του όσο και στην πρώην σύζυγο του.

Σχετικά άρθρα