«Έγκυος» κυοφορούσε… κοκαΐνη

Συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λάγος, στη Νιγηρία

Μια γυναίκα συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λάγος, στη Νιγηρία, όταν επιχείρησε να περάσει λαθραία 1720 γραμμάρια κοκαΐνη στη χώρα.

Η εικονιζόμενη Dorothy Onyekasi ταξίδευε με πτήση των Εmirates από το Ντουμπάι και οι υπάλληλοι του αεροδρομίου πρόσεξαν κάτι παράξενο όταν πέρασε από το ειδικό μηχάνημα.

Η 41χρονη έκανε πως είναι έγκυος προκειμένου να ξεγελάσει της Αρχές της χώρας και να περάσει τα ναρκωτικά που μετέφερε.

Η Onyekasi, μητέρα τριών παιδιών, είχε τοποθετήσει τα ναρκωτικά σε μια τσάντα που είχε δέσει στη μέση της. Η κοκαΐνη ήταν χωρισμένη σε 86 «πακέτα».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, η αξία των ναρκωτικών φτάνει τα 91.500 ευρώ. Η ίδια μίλησε για «λάθος», είπε πως είναι επιχειρηματίας και υποστήριξε πως ο άνδρας της την άφησε, με τρία παιδιά, και πως είχε ταξιδέψει στο Ντουμπάι για να αγοράσει διάφορα αγαθά για την επιχείρησή της.

Ενώ προετοίμαζε την επιστροφή της, συνάντησε έναν άνδρα που της έδωσε τα ναρκωτικά και υποσχέθηκε να της δώσει αρκετά λεφτά για να επεκτείνει την επιχείρησή της. Της είπε επίσης πως μόλις φτάσει στη Νιγηρία ο συνεργάτης του θα έπαιρνε τα ναρκωτικά και θα της έδινε τα λεφτά.

Σχετικά άρθρα