Έγραψε σε video την γυναίκα του που τον χτυπούσε

Για να πείσει την αστυνομία

Δραστικά μέτρα χρειάστηκε να λάβει ένας άντρας στην Βρετανία, προκειμένου να γίνει πιστευτός ότι η γυναίκα του τον χτυπούσε: Έστησε κρυφή κάμερα και την έγραψε σε βίντεο, προκειμένου να είναι σίγουρος πως θα τον πιστέψει η αστυνομία.

Ο 45χρονος Νιλ Τουίντι ζούσε αυτή την κατάσταση με την γυναίκα του Έλεν από το 2005, που ήταν μαζί, ενώ σύμφωνα με την μαρτυρία του εκείνη του είχε επιτεθεί ακόμα και την νύχτα του γάμου τους, όταν τον κλώτσησε, του έριξε μπουνιές και τον «έπνιξε» με το πάπλωμα του κρεβατιού τους, πριν τον αναγκάσει να κοιμηθεί στον καναπέ!

Ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης στήριξε την γραμμή του προσπαθώντας να αποδείξει ότι ο Νιλ Τουίντι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Ο παθών τελικά κατήγγειλε την γυναίκα του, αφού η κακοποίησή του συνεχίστηκε και μετά την γέννηση της κόρης τους, που σήμερα είναι τεσσάρων ετών.

Μέσα σε διάστημα δύο μηνών, οι κάμερες που έστησε στο σπίτι τους στο Γκρέιτερ Μάντσεστερ κατέγραψαν τρία περιστατικά κατά τα οποία η γυναίκα του τον χτύπησε στο κεφάλι και τον έβρισε, ένα από τα οποία μπροστά στο παιδί τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 16 χρόνια και έμοιαζε χαρούμενο και ευτυχισμένο στο φιλικό του περιβάλλον. Φωτογραφίες από διακοπές στο Άμστερνταμ και την Ζάκυνθο υπάρχουν στα προφίλ τους στο Facebook. Σε μία από αυτές η Έλεν γράφει ως σχόλιο: «Καταπληκτικές διακοπές και ελπίζουμε να ξαναπάμε φέτος… και ναι, δείχνει πολύ ωραίος»!

Σύμφωνα με τον κακοποιημένο σύζυγο, όλα ξεκίνησαν το 2005, ενώ ήδη η γυναίκα του έπινε κάποιες φορές. Τότε, τον έσπρωξε και τον χτύπησε στο πρόσωπο, κάτι που έκτοτε της έγινε συνήθεια. Μετά το περιστατικό κακοποίησης ακόμα και την νύχτα του γάμου,

«Η Έλεν είναι φανταστική και ευφυής δασκάλα και δουλεύει πάρα πολύ. Το πρόβλημα είναι το αλκοόλ, κάτι πρέπει να αλλάξει. Ελπίζω τώρα να κάνει αυτό που πρέπει», λέει ο σύζυγος.

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. Ο κακομοιρης ξανθος ασχημομούρης δεξια είναι αυτος που τις μαζωνει από την φαλακρη γυναικα του στα αριστερα?

Comments are closed.