Έκανε «κόντρες» με ένα Audi R8 η μοιραία Porsche;

Αναζητούνται απαντήσεις από τις κάμερες

Μια καινούργια εκδοχή για το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους το απόγευμα της Κυριακής, έρχεται να δώσει με δηλώσεις του, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που είδε τη γυναίκα και το παιδί του να σκοτώνονται σε πάρκινγκ, στο 83χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας.

Έχοντας βρει το κουράγιο να μιλήσει στους δημοσιογράφους, ο άτυχος πατέρας και σύζυγος, περιγράφοντας τις στιγμές εκείνες που του άλλαξαν τη ζωή, αναφέρει πως πίσω από τη μοιραία Porsche ερχόταν ένα σπορ αυτοκίνητο μάρκας Audi τύπου R8

«Ήταν ένα R8 πίσω και πρέπει να πατιόντουσαν. Άδειος δρόμος δύο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ δεν είμαι σίγουρος, είχαν σχέσεις ή φιλίες, δύο τέτοια αυτοκίνητα σε άδειο δρόμο…».

Επίσης, ο 41χρονος άφησε να εννοηθεί πως ο οδηγός του Audi γνώριζε τα παιδιά μέσα στην Porsche, αφού όπως είπε, μετά το τραγικό τροχαίο ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου και ενώ είχε προσπεράσει το πάρκινγκ έκανε όπισθεν και του ζήτησε αν θέλει βοήθεια. «Μου είπε ο οδηγός του Audi αφού έκανε όπισθεν «θέλεις να σε βοηθήσω;». Ο οδηγός του έκλαιγε. Mάλλον ήταν φίλοι».

Το ενδεχόμενο ο οδηγός της Porsche να έκανε «κόντρες ταχύτητας» με τον οδηγό του Audi, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπάτιου Πατμάνογλου είναι πιθανόν, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν από το υλικό που θα πάρει η Τροχαία από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κατά μήκος της Εθνικής Οδού.

Και φυσικά εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, σίγουρα θα αναζητηθεί ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου να καταθέσει για το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή έτσι ξαφνικά σε τέσσερις νέους ανθρώπους μεταξύ των οποίων και σε ένα παιδάκι μόλις 3 ετών.

Με τον πλέον συγκλονιστικό τρόπο περιγράφει ο Υπάτιος Πατμάνογλου τη στιγμή που είδε το αυτοκίνητό του να έχει πάρει φωτιά και την οικογένειά του να έχει σκοτωθεί. Μιλώντας σήμερα στο protothema.gr περιέγραψε τα πιο φριχτά λεπτά της ζωής του και εξήγησε τι έγινε όταν εκείνος ήταν στην τουαλέτα και η Αποστολία με τον 3χρονο Παύλο τον περίμεναν στο αυτοκίνητο.

«Περνάω πολύ δύσκολα. Σταμάτησα στο πάρκινγκ για να πάω να κάνω την ανάγκη μου και μόλις μπήκα στην τουαλέτα, ξαφνικά πήρε φωτιά όλο το κτίριο. Δεν είχε φως και έβλεπα μόνο φλόγες και καπνούς» λέει χαρακτηριστικά για τη στιγμή της σύγκρουσης.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε; «Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σωθώ, να πέσω κάτω, να βάλω την μπλούζα μου στο πρόσωπό μου μπροστά για να μην εισπνέω καπνό και να βγω έξω όσο πιο γρήγορα γίνεται για να σωθώ, νομίζοντας ότι έξω είναι μια χαρά τα πράγματα».

Και συνεχίζει τη συγκλονιστική περιγραφή: «Πίστευα ότι μόνο στο κτίριο έγινε αυτό και όχι στους ανθρώπους έξω. Και μόλις βγήκα έξω βλέπω το αυτοκίνητό μου κομμένο στα δυο και προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε και δεν μπορώ. Δεν φαινόταν ότι άλλο αυτοκίνητο είχε τρακάρει το δικό μου. Βλέπω την οικογένειά μου να καίγεται. Δεν το πίστευα. Έλεγα θα τρελαθώ, δεν ήξερα πώς έγινε η ανατίναξη. Όπως κάνω το γύρο βλέπω την Πόρσε και ενα νεκρό οδηγό. Δεν είχα καταλάβει ότι αυτός είχε πέσει πάνω στο δικό μου αυτοκίνητο. Έβλεπα νεκρούς παντού. Παίρνω τηλέφωνο τον αδερφό μου και του είπα να έρθει να με πάρει. Ήρθε το ΕΚΑΒ και μου είπαν οι άνθρωποι “ψυχραιμία”. Πού να τη βρω την ψυχραιμία, ούτε στο χειρότερο εχθρό αυτό να βλέπεις τη γυναίκα σου και το παιδί σου καμένο. Έγιναν όλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το παιδί μου δεν κοιμόταν, η Αποστολία ήταν μέσα στο αμάξι με το παιδί, δεν κατέβηκαν γιατί το παιδί ήταν ανήσυχο».

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

Comments are closed.