Έκανε… συλλογή από καταδίκες

Και όμως κυκλοφορούσε ελεύθερος

«Συλλογή» από… καταδικαστικές αποφάσεις έκανε ένας νεαρός Έλληνας ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής από αστυνομικούς του τμήματος Σκύδρας σε περιοχή της Πέλλας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών!

Σε βάρος του 27χρονου εκκρεμούσαν επτά καταδίκες από το Μονομελές και Τριμελές Πλημμελειοδικείο Έδεσσας για απόπειρα κλοπής, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών.

 *** Μια 47χρονη φυγόποινη φοροφυγάς συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για φορολογικές παραβάσεις με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

*** Για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας μία 35χρονη φυγόποινη η οποία συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής στην Καρδίτσα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε..

Σχετικά άρθρα