Εκεί έδωσε το MEGA ο Σαββίδης

Ο επιχειρηματίας μεταβίβασε τις μετοχές του

Στην κυπριακή εταιρεία Elenovo Ltd μεταβίβασε η Dimera Media Investments, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, το 19,63% των μετοχών της Τηλέτυπος Α.Ε. – Mega Channel, όπως έκανε γνωστό η εταιρεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τηλέτυπος Α.Ε., στις 21 Αυγούστου η μέτοχος εταιρεία με την επωνυμία Dimera Media Investments Ltd μεταβίβασε το σύνολο των μετοχών της Τηλέτυπος Α.Ε. που κατείχε (19.791.879 μετοχές με ισάριθμες ψήφους, αντιστοιχούσες σε ποσοστό 19,63% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας), με εξωχρηματιστηριακή σύμβαση που καταρτίσθηκε στις 18 Αυγούστου. Η Dimera δεν κατέχει πλέον μετοχές της Τηλέτυπος Α.Ε.

Σύμφωνα με δεύτερη ανακοίνωση της Τηλέτυπος Α.Ε., στις 21 Αυγούστου η κ. Αννα Λεωνίδου του Γιούρι, γνωστοποίησε στην εταιρεία ότι κατέχει έμμεσα ποσοστό 19,63% των δικαιωμάτων ψήφου της Τηλέτυπος Α.Ε., συνεπεία αποκτήσεως, με σύμβαση εξωχρηματιστηριακής μεταβιβάσεως που καταρτίσθηκε στις 18 Αυγούστου, 19.791.879 μετοχών της Τηλέτυπος Α.Ε., με δικαίωμα ισαρίθμων ψήφων, από την κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία Elenovo Ltd, το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της οποίας κατέχεται από την κ. Αννα Λεωνίδου.

Υπενθυμίζεται πως, όπως ανακοίνωσε και επισήμως την περασμένη εβδομάδα η Τηλέτυπος Α.Ε., στις 11 Αυγούστου η εταιρεία Άλτερ Έγκο Α.Ε., ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, απέκτησε μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 22,11% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

πηγή: dikaiologitika.gr

Σχετικά άρθρα

Tράκαρε ο Μπέκαμ (φώτο)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τράκαρε με διερχόμενο όχημα, βγαίνοντας από τη βίλα του στο Μπέβερλι Χιλς. Στο αυτοκίνητο ήταν, επίσης, ο γιος του Μπρούκλιν. Ωστόσο, η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος, αφού δεν τραυματίστηκε κανείς. Το πολυτελές αυτοκίνητό του υπέστη υλικές ζημιές, όπως και το άλλο όχημα που οδηγούσε γυναίκα.