Έκλεψαν χρήματα για θεραπείες ανάπηρου

Ο δράστης τρύπωσε μέρα- μεσημέρι στο σπίτι

Όλη του την απανθρωπιά έβγαλε κάποιος ασυνείδητος που δεν δίστασε να τρυπώσει στο σπίτι όπου κατοικούν μια ηλικιωμένη γυναίκα και ο γιος της που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες στην κοινότητα Μακρυχώρι του Δήμου Τεμπών στη Λάρισα και να αρπάξει χρήματα που προορίζονταν για θεραπείες!

Ο δράστης τρύπωσε μέρα- μεσημέρι στο σπίτι από την ανασφάλιστη πόρτα της κουζίνας και πήγε κατευθείαν στο δωμάτιο του γιου της 79χρονης ιδιοκτήτριας. Ο άτυχος άνδρας τον είδε, αλλά λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει δεν μπόρεσε να τον εμποδίσει και έβαλε τις φωνές καλώντας τη μητέρα του που βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο.

Όμως, ο εισβολέας πρόλαβε να ανοίξει το συρτάρι του κομοδίνου και να αρπάξει από μέσα 2.000 ευρώ! Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε. Η 79χρονη γυναίκα έδωσε την περιγραφή του στους αστυνομικούς, οι οποίοι διενεργούν έρευνες για να τον εντοπίσουν.

*** Κατάφεραν να κρατήσουν απασχολημένο έναν 67χρονο περιπτερούχο στην κοινότητα Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας ώσπου να καταφέρουν να «βουτήξουν» 230 ευρώ από το ταμείο, δυο Έλληνες ηλικίας 28 και 35 χρόνων που έσπευσαν να εξαφανιστούν με το αυτοκίνητό τους.

Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Αιτωλικού επί της εθνικής οδού Αντιρρίου- Ιωαννίνων, στην περιοχή Κεφαλόβρυσο, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ τα κλεμμένα χρήματα αποδόθηκαν στον ηλικιωμένο.

Σχετικά άρθρα