Εκλεψαν το θείο βρέφος από τη φάτνη

Βανδαλισμοί στη Λάρισα

Ένα άκρως περίεργο φαινόμενο σημειώθηκε στη Λάρισα, καθώς βάνδαλοι προκάλεσαν φθορές στη φάτνη του Χριστουγεννιάτικου δένδρου που βρίσκεται στη κεντρική πλατεία της πόλης.

Οι δράστες, έσπασαν το προστατευτικό πλέξι γκλας κάλυμμα που βρίσκονταν μπροστά από τη φάτνη και προκάλεσαν φθορές στις φιγούρες, αφαιρώντας μάλιστα και την κούκλα που αναπαριστούσε τον Θείο Βρέφος.

 

Σχετικά άρθρα

3 Σχόλια

 1. Αυτοί λογίζουν τους εαυτούς τους ως ανθρώπους!
  Αν είναι οπαδοί άλλης θρησκείας,πως απαιτούν σεβασμό όταν οι ίδιοι δεν σέβονται τα πιστεύω της πλειοψηφίας!
  Αν είναι προοδευτικοί-άθεοι-υλιστές,πάλι δεν κερδίζουν τον σεβασμό κανενός από τη στιγμή που δεν σέβονται τα πιστεύω της πλειοψηφίας!
  Αν είναι από τους φιλοξενούμενους στη χώρα μας(λαθρομετανάστες,πρόσφυγες η όπως αλλιώς θέλει κάποιος να τους αποκαλέσει),πάλι είναι λάθος γιατί δεν σέβονται την χώρα και την θρησκευτική πλειοψηφία αυτής,που τους φιλοξενεί!
  Αν πάλι είναι τίποτε καλομαθημένα καλόπαιδα που από το σπίτι τους το μόνο που έχουν μάθει έιναι το πως θα περνάνε καλά χωρίς να σκέφτονται τους δίπλα τους,τους εύχομαι καλή ανάσταση του μυαλού τους!
  Αίσχος!

 2. Τα γνωστα αναρχοσκουπιδια τα κακομαθημενα με τα λεφτα του μπαμπα που δεν τους εχουν μαθει τιποτα οι αδιαφοροι γονεις τους να σεβονται. Μονο να πεφταν στα χερια μου αλλα να μου πεις ειναι τοσο θρασυδυλοι που μονο στο σκοταδι της νυχτας δειχνουν την μαγκια τους!

Comments are closed.