Εκλογές 2023: Ο «Mr Coco Mat» ιδρύει πολιτικό κόμμα

Tι αναφέρει η ανακοίνωση του

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 θα συμμετάσχει ο επιχειρηματίας Πολ Ευμορφίδης γνωστός και ως Mr Coco Mat. Ο κ. Ευμορφίδης ανακοίνωσε τη δημιουργία πολιτικού κόμματος που θα ονομάζεται «Ευ».

Το κάλεσμά του απευθύνεται «σε αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους που αναγνωρίζουν το συμφέρον τους στην ένωση και αντιστέκονται στον πειρασμό της διαίρεσης».

Παράλληλα αναφέρει ότι η «γενέθλια γιορτή» του νέου κόμματος θα πραγματοποιηθεί στην Πνύκα το μεσημέρι της Κυριακής. Μάλιστα θα προηγηθεί πορεία προς τον λόφο της Πνύκας η οποία θα ξεκινήσει από την οδό Ερμού 114 ενώ απαραίτητη

Μάλιστα η πορεία προς την Πνύκα θα ξεκινήσει από την οδό Ερμού 114 -η έδρα του κόμματος- ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για όσους θελήσουν να παραστούν είναι να το κάνουν είτε πεζή είτε με ποδήλατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για το πάθος μας για την Φύση και την δημιουργία. Για την αμέριστη αγάπη που παίρνουμε από τους συνανθρώπους μας, όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε βήμα και ορθοπεταλιά μας. Για αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους που αναγνωρίζουν το συμφέρον τους στην ένωση και αντιστέκονται στον πειρασμό της διαίρεσης.

Φίλες και φίλοι, η Ευ – κίνηση ιδρύεται στο όνομα των νέων, κάθε ηλικίας, που πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα δύσκολα εύκολα. Εκείνων που σκέφτονται με πράξεις, που δεν καταδέχονται τις κρυψώνες των «ανώριμων συνθηκών», τής «ορθολογικής συνεκτίμησης των θετικών και των αρνητικών», τής «σφαιρικής θεωρητικής επεξεργασίας των δεδομένων».

Κλείσιμο
Η Ευ – κίνηση ιδρύεται στο όνομα των «αόρατων» δουλευταράδων που ιδρώνουν την φανέλα τής ευδαιμονίας, που φροντίζουν την υπόληψη τους με τα χέρια λερωμένα, που διεκδικούν την ευτυχία τους, δίχως ντροπή για τα λάθη και τα πάθη τους.

Φίλες και φίλοι, η συμμετοχή στην Ευ – κίνηση είναι μετοχή με το ακριβότερο αντίκρισμα: Την Ελλάδα που ξέρει ότι μοχθεί και γι’ αυτό δεν έχει ανάγκη κανέναν.

Την Κυριακή 23/4, στις 12 το μεσημέρι, με αφετηρία την έδρα μας, στην οδό Ερμού 114, πορευόμαστε προς την Πνύκα, όπου θα κάνουμε τη γενέθλια γιορτή μας. Εννοείται με ποδήλατο ή πεζή. Όσο πιο πυκνή η πορεία μας, τόσο πιο ευφορικό το γλέντι μας.

Σχετικά άρθρα