«Έκρηξη» Κορακάκη για το Σκοπιανό!

Εντυπωσιακή ανάρτηση από την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη!

Σχόλιο στον λογαριασμό της στο instagram έκανε η Άννα Κορακάκη,εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την θλίψη της για την υπογραφή του ονόματος των Σκοπίων.

Ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης Αννα Κορακάκη , μέσω της οποίας εκφράζει την θλίψη της για την υπογραφή του ονόματος των Σκοπίων.

«Τελικά πωλούνται. Ή μάλλον προσφέρονται. Απλόχερα. Εκλεπτυσμένα. Και καθόλου δημοκρατικά. Χωρίς λαϊκή εντολή…Αλλά ακόμη κι αν αυτή δινόταν, θα αγνοούνταν ξανά επιδεικτικά. Αντισυνταγματικά.
Σαν Ελληνίδα, Μακεδόνισσα από καταγωγή και με ιδιότητα Ολυμπιονίκη, λυπάμαι που ενώ για χρόνια προσπαθούσα με τις οργανωτικές επιτροπές στις διεθνείς διοργανώσεις -με καθαρά προσωπική πρωτοβουλία- να προσδώσω οποιαδήποτε άλλη ονομασία αρμόζει, πέραν όποιας εμπεριείχε τη λέξη Μακεδονία, επίσημα πια, δεν μπορώ να το κάνω.
Αγωνίζομαι αποκλειστικά και μόνο για τη χώρα μας και όλους τους Έλληνες που τη νοιάζονται και την πονάνε. Όσοι δρουν με ασέβεια στην ιστορία, τους αγώνες, τους νεκρούς του τόπου και ενάντια στη λαϊκή επιθυμία, όπως συνέβη σήμερα, ζητώ ευγενικά να ΜΗ φωτογραφηθούν δίπλα μου σε ενδεχόμενες μεγάλες αθλητικές επιτυχίες στο μέλλον. Εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα και οι επιτυχίες ανήκουν σε όσους αγαπούν την πατρίδα, έμπρακτα. Ελπίζω η δημοκρατία να μου δώσει τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα…
#betrayal» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δραμινή στην καταγωγή αθλήτρια της σκοποβολής.

Σχετικά άρθρα