Έκτακτο: Ανοίγουν τα εποχικά καταστήματα τη Δευτέρα (7/12)

Το ανακοίνωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδυσεων

Την λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών αλλά και την πώλησλη τους στα σούπερ μάρκετ ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες για το ωράριο, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων, αυτές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή (3/12) από τον Παναγιώτη Σταμπουλίδη αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα επιτρέπεται η λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών καθώς και η πώλησή τους από τα supermarkets.

Οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών θα ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή, από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη».

Σχετικά άρθρα

Πανικός στο Χρηματιστήριο!

Πανικός και sell off στο Χρηματιστήριο. Οι ξένοι επενδυτές στριμώχνονται στην έξοδο και προσπαθούν με κάθε τρόπο να εγκαταλείψουν το ελληνικό χρηματιστήριο.