Έκτακτο: Ποινική δίωξη σε 37χρονο γνωστό ηθοποιό

Για τον βιασμό Ανθή

Ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε στον 37χρονο γνωστό ηθοποιό μετά την καταγγελία του 38χρονου Δημήτρη Άνθη ότι βιάστηκε από αυτόν το 2006. Το λόγο τώρα έχει ο ανακριτής, στα χέρια του οποίου βρίσκεται ήδη η δικογραφία.

Ο Δημήτρης Ανθης έχει καταγγείλει ήδη από τις 13 Φεβρουαρίου ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από γνωστό ηθοποιό και συγκεκριμένα από το δεύτερο πρόσωπο που ήταν θύμα στην καταγγελία του Νίκου Σ.

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram ο Δημήτρης Άνθης απάντησε στον γνωστό 37χρονο ηθοποιό, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση. Ειδικότερα, το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Άνθης έγραψε στο Instagram:

«Επειδή έχω αρχίσει να κουράζομαι με όλη την κατάσταση, γιατί θα καταλήξει να χαθεί το νόημα της εξομολόγησης όλων αυτών των ανθρώπων και εμού του ιδίου, εξαιτίας εκπομπών και δηλώσεων που το μόνο σκοπό έχουν να κουτσομπολέψουν και να κάνουν νούμερα τηλεθέασης… Ανθρώπων που κρύβονται πίσω από ψεύτικα accounts στα social, και αφήνουν ρυπαρά σχόλια δεξιά κι αριστερά γιατί νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν, θα ζητήσω από όλους εμάς που βγήκαμε μπροστά και μιλήσαμε να παραμείνουν οι ίδιοι και να μην αλλάξουν. Δεν προσπαθώ να παινέψω ούτε να γλείψω κανέναν αλλά έχω αξίες και ηθική και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την αγάπη που έχω λάβει. Δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, δεν ανήκω σε κανένα κύκλωμα, ούτε εκπροσωπώ κάποιον χώρο, και δεν ξέρω τι άλλο. Εκπροσωπώ τον ΔΗΜΗΤΡΗ και την ΑΛΗΘΕΙΑ του».

Σχετικά άρθρα