Εκτέλεσε εν ψυχρώ σκύλο!

Απίστευτο συμβάν στην Κεφαλλονιά

Έρευνες διενεργούν οι αστυνομικοί σε μια περιοχή της Κεφαλονιάς, για να εντοπίσουν έναν ασυνείδητο ο οποίος πυροβόλησε και εκτέλεσε εν ψυχρώ έναν σκύλο μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του, επειδή έκανε τη σωματική του ανάγκη μέσα στο αγροτεμάχιό του!

Το σκυλί ράτσας κόλεϊ είχε αφεθεί ελεύθερο στο διπλανό αγροτεμάχιο, αλλά πέρασε σε αυτό του δράστη ο οποίος, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του άτυχου τετράποδου στο injkefalonia.gr, δεν επιχειρήσει να το απομακρύνει αλλά έβγαλε αμέσως το κυνηγητικό του όπλο και το πυροβόλησε τρεις φορές σκοτώνοντάς το!

Ο «πιστολέρο» πρόλαβε να διαφύγει πριν φτάσει το περιπολικό της Αστυνομίας που ειδοποίησε ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος υπέβαλε μήνυση εναντίον του και έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Για το περιστατικό έγινε καταγγελία και στον τοπικό Σύλλογο Ζωόφιλων, ενώ κτηνίατρος έκανε αυτοψία στο νεκρό ζώο και επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος οφείλεται σε πυροβολισμούς.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Την επόμενη φορά που θα δεί κάποιος τον εν λόγω πιστολέρο να κατουράει κάπου επειδή δεν μπορεί να κρατηθεί,να τον πυροβολήσει!
    Έτσι γιά να έρθει λιγάκι στη θέση του ανυπεράσπιστου τετράποδου!

Comments are closed.