Εκτελούν εμπόρους ναρκωτικών για 100 δολάρια

To ανδρόγυνο των δολοφόνων

Η δουλεία του Ace και της Sheila είναι να εξολοθρεύουν εμπόρους ναρκωτικών.

Η παραγγελία δίνεται από την αστυνομία ενώ το ζευγάρι έχει μόνο τρεις μέρες για να τελειώσει τη δουλειά.

«Δεν τους πυροβολούμε μόνο μια φορά, αλλά πολλές φορές μέχρι να σιγουρευτούμε ότι έχουν πεθάνει. Δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουν από εμάς» λέει το ζευγάρι στην Daily Mail αποκαλύπτοντας πως μέχρι τώρα είναι έχουν σκοτώσει 800 άτομα παίρνοντας 100 δολάρια το κεφάλι.

Σύμφωνα με τον Ace και την Sheila, υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας τ,ους δίνει την εντολή και τον στόχο. Εκείνοι έχουν μόνο τρεις μέρες τον εντοπίζουν και τον εκτελούν.

Οι δυο τους ηγούνται μιας από τις πολλές ομάδες υπεύθυνες για πάνω από 4.000 εκτελέσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στις Φιλιππίνες.

«Από την αρχή, όταν ξεκίνησα τη δουλειά, ήξερα ότι ήταν πραγματικά πολύ επικίνδυνη. Αλλά αν δεν το κάνω σημαίνει ότι δεν θα μπορέσω να ταΐσω την οικογένεια μου και αυτό γιατί δεν θα μπορέσω να βρω καμία άλλη δουλειά» αποκαλύπτει ο Ace και συμπληρώνει πως αν αρνηθεί τη δουλειά ίσως το αφεντικό του θελήσει να τον εκδικηθεί και να τον σκοτώσει. Γι αυτό είναι καλύτερα να ακολουθεί τις διαταγές.

«Οταν πας στο σπίτι, και βλέπεις τα παιδιά σου, αισθάνεσαι ενοχές» δηλώνει η Sheila.

«Αλλά λέω στον εαυτό πως το άτομο που σκότωσα είναι ένα πολύ κακό άτομο. Πολλές ζωές θα είχαν χαθεί αν δεν σκοτωνόταν. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να πεθάνει, δεν φταίω εγώ».

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

Comments are closed.