Εκτός φυλακής ο Κορκονέας

Από το μεσημέρι της Τρίτης

Ο πρώην ειδικός φρουρός πέρασε το απόγευμα της Τρίτης το κατώφλι των φυλακών Δομοκού.

Eκτός φυλακών βρίσκεται από τις 14:30 το μεσημέρι ο πρώην ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο Κορκονέας το απόγευμα της Τρίτης πέρασε το κατώφλι των φυλακών Δομοκού, όπου τον περίμεναν οι γονείς του, οι οποίοι διανυκτέρευσαν στην Λαμία, όπου βρέθηκαν την Δευτέρα για να ακούσουν την απόφαση του Εφετείου και να παρασταθούν στον γιο τους. Αμέσως μετά, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και έφυγε, προκειμένου να συναντήσει τα τρία του παιδιά και την σύζυγο του.

Ο δικηγόρος του Κορκονέα Βαγγέλης Ανδρούλας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αναφέρθηκε στο ελαφρυντικό που συνόδευε την απόφαση του Μεικτού Ορκωτου Δικαστηρίου Λαμίας. «Το ελαφρυντικό αυτό είναι ανεξάρτητο με τη βαρύτητα της πράξης, ακόμη για το πιο ειδεχθές αδίκημα, ένας άνθρωπος μπορεί να λάβει το συγκεκριμένο ελαφρυντικό» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δεν συνομιλώ μαζί του, έχω οριστεί αυτεπαγγέλτως από το δικαστήριο, τελευταία φορά μίλησα μαζί του χθες. Με πήρε τηλέφωνο για να με ευχαριστήσει» συμπλήρωσε ο κ. Ανδρούλας.

Βασίλης Σαραλιώτης: Αισθάνομαι δικαιωμένος

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σαραλιώτης που βρισκόταν μαζί με τον Επαμεινώνδα Κορκονέα το βράδυ της δολοφονίας κρίθηκε αθώος (η απόφαση προκάλεσε αντιδράσεις). Μιλώντας στο Open TV λέει ότι αισθάνεται δικαιωμένος. «Μετά από τόσα χρόνια αισθάνομαι δικαιωμένος. Πάντα πίστευα στη Δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι έπραξε αυτό που έκρινε σωστό» συμπλήρωσε.

Γιώργος Θαλάσσης: Η απόφαση ισοδυναμεί με δεύτερη δολοφονία του Αλέξανδρου

«Χθες ήταν μία ακόμα δολοφονία του Αλέξανδρου. Από την πρώτη στιγμή που άρχισε η δίκη φαινόταν η πρόθεση του δικαστηρίου, να βγάλει από τη φυλακή τον Κορκονέα» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Open TV ο Γιώργος Θαλάσσης, δάσκαλος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. «Η μητέρα του Αλέξανδρου δεν ήρθε καθόλου στο δικαστήριο. Ήρθε μία φορά και οι δικαστές της φέρθηκαν άσχημα. Δεν άντεχε πάλι να ζήσει όλο αυτό» πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα