Ελεύθερος αφέθηκε ο Κώστας Βαξεβάνης

Εισαγγελική διαταγή για τη διενέργεια περαιτέρω προκαταρκτικής έρευνας μετά τη μήνυση της συζύγου του Στουρνάρα.

Ελεύθεροι έφυγαν από το γραφείο του εισαγγελέα οι δημοσιογράφοι Κώστας Βαξεβάνης και Βασίλης Ανδριανόπουλος, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους η σύζυγος του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου με αφορμή δημοσιεύματα για ποσά που είχαν δοθεί στην εταιρεία της από το Δημόσιο.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια περαιτέρω προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα στη μήνυση.

Σε δηλώσεις του ο Κώστας Βαξεβάνης επέμεινε στη βασιμότητα των δημοσιευμάτων της εφημερίδας Documento συνδέοντας την εταιρεία επικοινωνίας της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα με απευθείας ανάθεση έργων από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης παρουσιάστηκε αυτοβούλως σήμερα Μ. Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας και συνελήφθη έπειτα από τη μήνυση που έχει υποβάλει εναντίον του η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα.

Η Λίνα Νικολοπούλου, μήνυσε τον Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμηση έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας , σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία της είχε λάβει μεγάλο χρηματικό ποσό από ΚΕΕΛΠΝΟ για συνέδρια, όταν υπουργός Υγείας ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σχετικά άρθρα