Έλεγχο της καραντίνας αποκάλυψε όργιο 6 ατόμων!

Μετά από καταγγελίες πολλών ατόμων

Ο έλεγχος της αστυνομίας μετά από καταγγελίες πολλών ατόμων σε ένα σπίτι στην Μαδρίτη, αποκάλυψε σεξουαλικό όργιο 6 ετόμων.

Στη Μαδρίτη, ένοικοι πολυκατοικίας έβλεπαν κόσμο να μπαίνει και να βγαίνει σε διαμέρισμα εν μέσω κορονοϊού.

Για λόγους αυτοπροστασίας λοιπόν κάλεσαν την αστυνομία και όταν τα «όργανα» πήγαν σε αυτό, έμειναν με το στόμα ανοικτό…

Στο συγκεκριμένο σπίτι βρήκαν έξι ανθρώπους, τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες να επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια!

Παράλληλα, για να γίνει το ερωτικό πάρτι ακόμα πιο ελκυστικό δεν έλειψε μεγάλη ποσότητα από ποτά, ενώ τα πάμπολλα αποτσίγαρα σε τασάκια και τα τρία δωμάτια στο διαμέρισμα το οποίο ήταν είναι στο όνομα μιας γυναίκας, τους κάνει να εκτιμούν πως λειτουργούσε σαν παράνομος οίκος ανοχής.

Καθώς η σεξουαλική πράξη δεν είναι δυνατόν να ποινικοποιηθεί, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να σχηματίσουν δικογραφίες για άλλες αιτίες.

Η μία γυναίκα κατηγορείται για παραβίαση των διατάξεων για ηχορύπανση, ενώ για παραβίαση της καραντίνας για τον Covid-19 κατηγορούνται οι άλλοι πέντε συμμετέχοντες στο όργιο.

Σχετικά άρθρα

H Πάμελα Άντερσον αγνώριστη από τις πλαστικές!

Η Πάμελα Άντερσον, το απόλυτο sex symbol των 90’s, απογοήτευσε το κοινό της με την πρόσφατη εμφάνιση της στο Φεστιβάλ των Καννών. Τα tabloids στο εξωτερικό, αναφέρουν πως οι επεμβάσεις που έκανε το τελευταίο διάστημα, δεν ήταν ιδιαίτερα… επιτυχημένες και η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Καννών με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλοιωμένα. […]