Ελένη Τσολάκη: Σήμερα ντύνεται νυφη (pic)

Έχοντας στο πλευρό τον αγαπημένο της Παύλο Πετρουλάκη

Τα σκαλιά εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα η Ελένη Τσολάκη έχοντας στο πλευρό τον αγαπημένο της Παύλο Πετρουλάκη. Το ζευγάρι θα παντρευτεί σήμερα (στις 7 και μισή το απόγευμα) στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island στη Βάρκιζα και αργότερα θα κάνει μια γαμήλια δεξίωση στο Island Residence.

Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happh Day, και ξεκινά τη δική της εκπομπή -το παιχνίδι Slam- βρίσκεται σε γλυκιά αναμονή και περιμένει πώς και πώς την αποψινή βραδιά που θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον καλό της. Το ίδιο ανυπόμονος είναι και ο γνωστός επιχειρηματίας, που δεν έχει κρύψει πως η Ελένη Τσολάκη είναι η γυναίκα της ζωής του.

Σχετικά άρθρα

Γκάφα ολκής στον “Εκατομμυριούχο”!

Για πρώτη φορά στα χρονικά, όλες οι επιλογές που δίνονταν στο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ, “Hot Seat”, που θυμίζει τον “Εκατομμυριούχο”, ήταν… λάθος! Ή ερώτηση ήταν: «Σε ποια Ολυμπιάδα συμμετείχε για πρώτη φορά η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών»; Οι επιλογές που είχαν στη διάθεσή τους οι παίκτες ήταν: Σεούλ, Βαρκελώνη, Ατλάντα, Σίδνεϋ. Η πρώτη παίκτρια […]

2 Σχόλια

Comments are closed.